Odbojkaške lopte i dodaci

15 Proizvod/a Proizvod/a

sortiraj po

Odaberi svoj proizvod

NBA košarkaška odjeća

Kvaliteta koja ispunjava vaše standarde

Bez obzira na to jeste li početnik, iskusni ili profesionalni igrač, pobrinite se da je od samog početka lopta na vašem terenu. Odaberite opremu visokih performansi prilagođenu svojim potrebama. Vrhunska odbojkaška lopta bit će jedan od vaših najvećih saveznika tijekom treninga i utakmica. Zahvaljujući svojem dugogodišnjem iskustvu, Decathlon nudi niz različitih lopti. Dizajnirane su za sve vrste timova, od početnika do naprednih razina, i za sve dobne skupine.

Odbojkaške lopte dizajnirane za različite kategorije igrača

Odbojkaške lopte nisu sve iste i imaju različite značajke ovisno o svojoj krajnjoj upotrebi. Promjer je prilično sličan za treninge i službena natjecanja: između 18 i 22 cm. Tlak napuhavanja uvijek je između 0,3 i 0,325 bara, dok će težina varirati ovisno o kategoriji igrača: - od 180 do 200 g za dob od 5 do 9 godina - od 200 do 220 g za dob od 9 do 11 godina - od 230 do 250 g za dob od 12 do 13 godina - od 260 do 280 g za dob od 14 godina i više

Odbojkaške lopte dizajnirane za različite razine vještina

Trebate pomoć? Nije uvijek lako odabrati pravu odbojkašku loptu za svoju razinu. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći: Početnici: odlučite se za laganu i mekanu loptu. Navlaka od pjene pomoći će vam u savladavanju igre. Iskusni igrači: odaberite odbojkašku loptu od sintetičke kože s težim osjetom. Dok napredujete, s vremenom će biti izdržljivija i imati bolju stabilnost u zraku. Napredni igrači koji igraju najmanje tri puta tjedno: za svoju loptu potražite stabilnost u zraku. Odlučite se za navlaku od sintetičke kože s utorima na površini za precizniju putanju. Bez obzira na to koju loptu odabrali, pripazite da ima teksturu koja vam omogućuje dobar hvat.

Niz odbojkaških stilova

Odbojka je svestran sport koji se može igrati u zatvorenom, na otvorenom ili na plaži. Svijetle, šarene lopte izvrsne su za dvoransku odbojku jer su vidljivije. Za odbojku na pijesku najbolja je lopta s mekanom, izdržljivom navlakom koja neće upijati vlagu.