CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.

NBA košarkaške tenisice

17 Proizvod/a Proizvod/a

sortiraj po

Vaš proizvod je dodan
Usporedi moje proizvode (0/5)
Otvori
Nema proizvoda za usporedbu
Vaš alat za usporedbu je pun. Molimo da uklonite proizvod.
Ukloni

NBA košarkaške tenisice

NBA tenisice neophodna su oprema svakog košarkaša. Košarka je sport koji znatno opterećuje noge i stopala. Odgovarajuća obuća pomaže u podržavanju sportaševih performansi.

Zašto odabrati NBA tenisice?

NBA košarkaške tenisice posebno su dizajnirane da zadovolje potrebe košarkaša. Ove su košarkaške tenisice prepoznatljive zahvaljujući posebnom obliku. Stražnji dio lagano se podiže kako bi prekrio gležanj. To pruža optimalnu potporu ovom zglobu i na taj način sprječava ozljede na ovom dijelu tijela.

NBA košarkaške tenisice osim toga imaju potplate koji pružaju idealnu ravnotežu sportašu.

Konačno, ove posebne tenisice izrađene su od materijala koji garantiraju udobnost košarkaša, a istovremeno mu osiguravaju veću slobodu kretanja.

Koji je model NBA tenisica prikladan za bavljenje košarkom?

NBA tenisice dostupne su u širokom izboru modela koji odgovaraju potrebama svakog sportaša. Decathlon nudi širok izbor NBA košarkaških tenisica.

Najbrži igrači odlučit će se za lagane NBA modele tenisica, s niskim gornjištem i s potplatom koji izvrsno prianja i jamči neusporedivu stabilnost.

Košarkaši koji uglavnom treniraju u zatvorenom trebali bi odabrati tenisice s potplatima koji savršeno prianjaju uz pod. Košarkaške tenisice namijenjene igranju u dvorani uglavnom se izrađuju od prozračnih materijala koji su mekani i ugodni na dodir. Međutim, imajte na umu da ove verzije nisu prikladne za utakmice na otvorenom.

Sportaši koji se bave sportom na otvorenom prije će se odlučiti za NBA tenisice izrađene od vrlo otpornih materijala, ali koje pružaju neusporedivu udobnost. Potplati moraju posebno dobro prianjati i biti fleksibilni.

Zašto odabrati NBA tenisice u Decathlonu?

Decathlon sada ekskluzivno nudi košarkaške tenisice u partnerstvu s NBA-om

Ove tenisice izrađene su od prvoklasnih materijala, čvrstih i izdržljivih, koji jamče udobnost sportaša.