Provjerite uvjete i mogućnosti dostave / Standardna dostava / Preuzimanje u trgovini / Dostave iz trgovine

Products & Services for Schools

Contact us via email: decathlonforschools@decathlon.com
Request a Free Catalogue 2019 CATALOGUE DISCOVER NOW
Pay by Invoice
Outstanding Service
Free Delivery Over £30
Over 70 Sports
Low Prices Unbeatable Value
365 Days Return

Schools selection by sport

Bavljenje sportom dostupno svima
vaš posao, naša strast

S ponosom vam predstavljamo našu ponudu za školsku sportsku opremu, uz niske cijene i besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad £30.
Naš predani tim je spreman potruditi se da proračun vaše škole bude iskorišten na najbolji mogući način te da se u vaš školski kalendar sportskih događanja uvedu novi sportovi!
Nazovite nas odmah za savjet o tome kako vas možemo podržati u nabavi ili obnovi vaše školske sportske opreme i omogućiti vam da ostvarite ogromne uštede bez ugrožavanja kvalitete - sve to uz uslugu kakvu biste očekivali od vodećeg lanca trgovina sportskom opremom u Europi.

Faq

VISA CARD
VISA ELECTRON
MASTERCARD
MAESTRO
AMERICAN EXPRESS
PAYPAL
DECATHLON DAROVNA KARTICA
BANKOVNI TRANSFER (škole i tvrtke)

Za sve zaprimljene narudžbe koristimo se Secure Socket Layer (SSL) protokolom. Ovo zaštitno kodiranje omogućuje visoku razinu sigurnosti vaših transakcija. Prijenos vaših kartičnih i osobnih podataka je potpuno siguran.

Podsjećamo da se prilikom plaćanja bankovnom karticom terećenje kartice vrši tek kad je vaša narudžba spremna za otpremu.

Za plaćanje putem sustava BACS potrebno je priložiti VALJANI REFERENTNI BROJ NARUDŽBE DCUK. U nastavku su podaci o našem bankovnom računu:

Sort Code: 400250
Broj računa: 91414291
IBAN: GB74MIDL40025091414291

Vašu potvrdu o plaćanju možete proslijediti na decathlonforschools@decathlon.com

pm

Račun možete platiti u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa, možete unaprijed zatražiti predračun, a naši stručnjaci za prodaju B2B će vam biti na raspolaganju od 9 do 18 sati.

Svakodnevno nudimo niske cijene dostupne svima. Iz tog razloga ne dajemo popuste poslovnim korisnicima.

Ne možete imati privatni račun i poslovni račun s istom e-mail adresom. Ako želite kreirati poslovni račun s e-mail adresom koja je poznata Decathlonu, dostupne su vam dvije mogućnosti: Otkazati svoj privatni račun tako da pošaljete e-poruku na decathlonforbusiness@decathlon.com ili upotrijebiti različitu e-mail adresu za poslovni račun.

Možete nam pisati na decathlonforschools@decathlon.com i poslati svoju detaljnu narudžbu koja sadrži odgovarajuće referentne brojeve i količine proizvoda iz našeg online kataloga, a mi ćemo vam poslati predračun uključujući potreban broj narudžbe..

Za plaćanje po računu potrebno je kreirati poslovni račun.

U svakom opisu proizvoda navedeno je vrijeme potrebno za obradu vaše narudžbe u našem skladištu. Ukupno vrijeme narudžbe uključuju vrijeme obrade u skladištu i dostave na kućnu adresu od strane naših dostavljača.

Nakon što sve proizvode stavite u košaricu vidjet ćete predviđeni datum dostave odmah ispod odabranog načina dostave. Datum dostave se temelji na datumu dostave proizvoda s najduljim vremenom dostave. Ako ne možete čekati, savjetujemo da naručite samo proizvode s istim datumom dostave.

Nakon što je vaš proizvod otpremljen primit ćete automatsku potvrdu putem e-maila, a ubrzo nakon toga moći ćete pratiti vašu narudžbu na internetskoj stranici dostavljača.

Napominjemo da blagdani mogu utjecati na vrijeme dostave.

Sve dodatne informacije potražite ovdje.

Our Partners