Referentni broj : 8336581
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
OPREMA ZA JAČANJE

Bučice za fitness 2 x 3 kg sive

NYAMBA
4.7/5
4.7/5
Decathlon
Osmišljene za jednostavnu upotrebu: imaju sve što vam je potrebno za vježbanje u primjerenim uvjetima! Bučice su temelj svakog fitness treninga. Osmislili smo ih za jednostavno korištenje: imaju udoban rukohvat i oblik koji sprječava kotrljanje.

Prednosti proizvoda

Polivalentnost Naš asortiman uključuje 6 različitih setova bučica, težine od 0,5 do 5 kg.
Stabilnost Bez kotrljanja kad ih stavite na pod: nema više trčanja za njima ;)!
Jednostavno održavanje Glatki premaz se jednostavno čisti i ne ostavlja tragove na podu!

Tehničke informacije

KAKO ODABRATI BUČICE

Bez obzira na kondiciju, trebali biste odabrati bučice s kojima možete izvoditi vježbe uz održavanje odgovarajuće forme: dobra tehnika uvijek je važnija od broja ponavljanja. Na kraju treninga osjećat ćete da su vaši mišići dobro izvježbani. Pri odabiru težine, uzmite u obzir mišiće na kojima želite raditi: za vježbanje donjeg dijela tijela uzmite težinu od 2 kg i više, a za gornji dio tijela uzmite pola te težine.

NE ZNATE KOJE VJEŽBE RADITI? IMAMO SAVJETE ZA VAS

Imamo mnoštvo ideja za vas! Samo kopirajte i zalijepite donju poveznicu u internetsku tražilicu:
https://contents.mediadecathlon.com/s839587/k$f50a938fc6d427f41f23dccaee7056d6/fiche%20dumbells%20a4.pdf

Možete preuzeti besplatan poster na pametni telefon i isprintati ga. Na njemu imate desetak različitih vježbi za cijelo tijelo koje smo razvili u suradnji s certificiranim osobnim trenerima.

KAKO NAPREDOVATI POMOĆU BUČICA

Kako biste svoje tijelo pripremili za trening, važno je uvijek započeti zagrijavanjem cijelog tijela uz pomoć laganih utega.Ako ste početnik u fitnesu, uzmite lagane utege (od 0,5 kg) kako biste održali pravilnu formu tijekom vježbi. Kad steknete više iskustva, možete postupno povećavati opterećenje (dodajući npr. 0,5 kg nakon svaka dva treninga).

JOŠ JEDAN SAVJET

Kako biste dodali raznolikost svojim vježbama i postigli bolje rezultate, kod vježbi koje radite možete povećati raspon pokreta. I svakako izmjenjujte opterećenje ;)!

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Šipka
100% Željezo
Sloj
100% Polivinil klorid (PVC)
Upute o brizi Očistite vlažnom krpicom.
Savjeti o zalihama Savjetujemo da bučice spremite na čisto i suho mjesto dalje od izvora topline (radijatori, grijani podovi, sunčani prozori, itd.) i lakiranih površina.
Ograničena uporaba: Ne bacati na pod.

Naše obaveze

"Savršene su za održavanje forme za surfanje, oporavak ruke i blago učvršćivanje!" kaže Catherine, koja je započela s najmanjom težinom.
Testirajte proizvod Kako bismo osigurali kvalitetu naših bučica, podvrgavamo ih nizu ispitivanja. Svakako morate znati da su izrađene od materijala za koje je potvrđeno da ne sadrže štetne tvari
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima