Uvjeti dostave

Svu naručenu robu dostavljamo unutar 3-5 radnih dana (5-7 radnih dana za pakete iznad 31,5 kg) između 08:00-18:00 sati.
Dostavu trenutno obavljamo na području cijele Hrvatske. Za posebna mjesta (otoci) vrijeme dostave je unutar 7 radnih dana.

Za više informacija, kontaktirajte nas na mail webshop.hrvatska@decathlon.com ili na broj telefona 01/5590-700 svakim danom od 09:00-17:00h.

Cijena dostave za online narudžbe:

do 300 kn - 20kn

više od 300 kn (paketi lakši od 30 kg) - besplatna dostava

više od 30 kg / proizvod - 150 kn

više od 75 kg / proizvod - 300 kn 


 Za više informacija o procesu i vremenu dostave, možete kontaktirati DPD službu za korisnike na  01/3430-600 ili mail customerservice@dpd.hr

Raspored dostave na otoke

ponutosričetpetsub
Brač
Cres-Lošinj
Dugi Otok*
Hvar
Korčula
Krk
Murter
Pag
Pelješac
Rab
Šolta*
Ugljan-Pašman
Vis
Lastovo*

*Na Lastovo, Šoltu i Dugi Otok dostavljamo dva puta mjesečno, svake prve i treće subote u mjesecu, odnosno ovisno o količini paketa.

DPD Croatia d.o.o. zadržava pravo promjene "Rasporeda dostave na otoke i manja mjesta" bez prethodne najave u slučaju tehničkih poteškoća ili više sile.

        Način plaćanja za online narudžbe:
1.Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke na kućnoj adresi

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. 
Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. 
Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.
U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. 
Zbog velikog broja narudžbi koje se istovremeno predaju na Decathlon web trgovini može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem na skladištu. 
Tvrtka Decathlon Zagreb d.o.o. će poduzeti sve potrebne mjere i angažirati sve moguće resurse kako bi ispunio u primjerenom roku isporuku naručenog proizvoda.
U slučaju da Decathlon nema na raspolaganju naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca i ponuditi mu mogućnost kupnje proizvoda s Decathlon web trgovine koji je raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće isporučiti. 
Tvrtka Decathlon Zagreb d.o.o. otklanja odgovornost za posljedice opisane izvanredne situacije.
Decathlon odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske. 
Obavijest o statusu vraćenog proizvoda i ostvarenom iznosu povrata kupac će primiti u roku od 10 dana putem maila nakon primitka vraćene robe. 

Povrat novčanih sredstava kupcu bit će odrađen najkasnije u roku od 14 radnih dana od datuma upućivanja obavijesti kupcu. 
Vaša narudžba se smatra potvrđenom i valjanom tek kada je kreiran račun.

2. Jednokratno plaćanje MasterCard i Visa kreditnim karticama

Pokaži rezultate za