POVLAČENJE PROIZVODA - BRDSKI BICIKL ROCKRIDER 540S 

SIGURNOSNI POSTUPAK

Referentni broj:

2168389 - BRDSKI BICIKL ROCKRIDER 540S veličina M

2168390 - BRDSKI BICIKL ROCKRIDER 540S veličina L

2168391 - BRDSKI BICIKL ROCKRIDER 540S veličina XL

Ukazali ste nam povjerenje kupnjom brdskog bicikla Rockrider 540S marke B’TWIN na čemu vam zahvaljujemo. 

U sklopu provjere kvalitete i sigurnosti, timovi marke BTWIN ustanovili su da ne postoji zaustavni utor na vijcima amortizera. Pri upotrebi može doći do odvijanja vijaka te gubljenja kontrole nad biciklom.

Molimo vas da prestanete koristiti ovaj proizvod.

Budući da je sigurnost kupaca na prvom mjestu, BTWIN je odlučio povući brdske bicikle Rockrider 540S prodane između 3. svibnja 2017. i 11. srpnja 2017. godine.

 

Ovaj nedostatak može se otkloniti jednostavnim popravkom te vas pozivamo da dođete u bilo koju od Decathlon trgovina kako bi vaš bicikl mogao biti popravljen u našem servisu.

 

Naša služba za odnose s kupcima na raspolaganju vam je za sva pitanja na broju 0800 710 770 (besplatni pozivi iz fiksne mreže), od ponedjeljka do subote, od 9:00 do 20:00.

 

Ispričavamo se zbog nastalih neugodnosti i srdačno vas pozdravljamo.

Daniele MIGLIORATI

Voditelj proizvoda BTWIN

POTEŠKOĆE S MY DECATHLON MOBILNOM APLIKACIJOM


Poštovani kupci,

trenutno smo u procesu rješavanja tehničkih problema s našom MyDecathlon mobilnom aplikacijom koji se očituju ne ažuriranom listom vaših kupnji u aplikaciji i ne prikazivanjem trenutno aktivnih vaučera.

Sakupljene bodove (i stečene vaučere) u aplikaciji možete ažurirati na način da se odjavite i ponovno prijavite sa svojim podacima putem pametnog telefona.

Napominjemo kako potpunu listu povijesti vaših kupnji, skupa s aktivnim vaučerima, svakako možete pogledati prijavom na našoj web stranici www.decathlon.hr.

Trenutno aktivne vaučere možete iskoristiti prilikom kupnje pokazivanjem elektroničke pošte u kojoj se nalazi pristigli vaučer, ako ga ispišete na pisaču ili ako ažurirate stanje bodova i stečenih vaučera odjavom/prijavom u aplikaciji na vašem pametnom telefonu. 

Račun koji nije dodan možete ručno dodati u korisničkom izborniku na našoj web stranici na www.decathlon.hr, a postupak dodavanja računa možete pogledati na http://www.decathlon.hr/c/104-faq.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

--

VAŽNO UPOZORENJE O OPASNOSTINa temelju OBAVIJESTI MINISTARSTVA GOSPODARSTVA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA RH sukladno EU direktivi i drugim zakoskim i podzakonskim aktima EU i RH, trgovačko društvo Decathlon Zagreb d.o.o., ulica Siniše Glavaševića 5, kao distributer za Republiku Hrvatsku obavještava kupce koji su kupili proizvod RASTEZLJIVE NARAMENICE proizvođača Solognac, model 216145, da proizvod predstavlja opasnost jer smo ustanovili grešku na nekim kopčama koja za posljedicu može imati padanje puške pa je proizvod povučen s tržišta.
Proizvod je prodavan u razdoblju od 8. kolovoza 2016. godine u poslovnim jedinicama: Zagreb zapad- Velimira Škorpika 34, Zagreb; Zagreb istok- Siniše Glavaševića 5, Zagreb; Rijeka- Osječka ulica 67a, Rijeka; Zadar- Ulica bleiburških žrtava 17, Zadar.
S namjerom da se izbjegne bilo kakav rizik pozivamo sve naše kupce da odmah prestanu s upotrebom navedenog proizvoda te da isti vrate u našu najbližu poslovnicu.
U zamjenu za proizvod biti će Vam vraćen novac.
Zahvaljujemo na suradnji i ispričavamo se zbog mogućih neugodnosti, Decathlon Zagreb d.o.o., Siniše Glavaševića 5, Zagreb.


Riječ je o sljedećem proizvodu: