NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8572767
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
CIPELE ZA DJEČAKE

Cipele za planinarenje Crossrock dječje 28 - 34 sive

QUECHUA
4.2/5
4.2/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Naši dizajneri proizvoda za planinarenje osmislili su ove cipele za trčanje, penjanje, skakanje i igranja u planinama i na svim terenima u svim uvjetima Ove vodootporne cipele Crossrock izdržat će sve dječje avanture. Možete ih sa sigurnošću povesti na planinarenje.

Prednosti proizvoda

Vodootpornost Vodootporna membrana testirana u laboratoriju
Trakcija Gumeni potplat pruža odlično prianjanje i izdržljivost
Čvrstoća Zahvaljujući vrlo pokrivajućem potplatu i pojačanom gornjištu.
Amortizacija Zahvaljujući EVA međusloju duž cijelog stopala.

Tehničke informacije

Prianjanje potplata

Prianjanje potplata je certificirano.
Kako bi se dobila ova oznaka, obuća se mora podvrgnuti laboratorijskim ispitivanjima radi procjene koeficijenta prianjanja na različitim površinama (glatke, neravne, suhe i mokre). Za provjeru ovih ispitivanja, procjenjujemo kvalitetu potplata u stvarnim uvjetima, u planinama, na reprezentativnom uzorku ispitivača djece.

Koju veličinu odabrati?

Za planinarenje odaberite jedan broj veće cipele od vaše uobičajene veličine kako bi se zajamčila optimalna udobnost pri spuštanju te spriječilo udaranje nožnih prstiju o vrh cipele. Savjet: imajte kratke nokte, a prije spuštanja provjerite da su cipele dobro vezane i da stopalo ne klizi prema prednjemu dijelu cipele.

Savjeti pri kupnji

Neka vaše dijete isproba obje cipele, stojeći, s čarapama koje nosi za planinarenje. Isprobajte nekoliko modela i veličina ako je potrebno. Provjeravajte dvije točke udobnosti: položaj pete i prednjega dijela stopala pri spuštanju. Izbjegavajte točke pritiska pri isprobavanju. Ne ustručavajte se hodati po trgovini. Postupno nosite svoje cipele tijekom prvih pješačenja radi prilagodbe stopalima.

Ispitivanja vodonepropusnosti

Ispitane u laboratoriju i tijekom korištenja, ove cipele vam pružaju optimalnu vodonepropusnost i zrakopropusnost. Prvo ih uranjamo u vodu pod pritiskom zraka i provjeravamo da na površini nema mjehurića. Zatim se napola uronjene postavljaju na mehaničku ruku koja simulira hodanje te se provjerava ostaje li unutrašnjost potpuno suhom.
Testiranje za ovaj model odgovara pješačenju 8 km u navedenim uvjetima.

Produživanje vodonepropusnosti

Vodonepropusnost cipela često je ugrožena zbog vode koja ulazi u njih odozgo. Da bi stopala ostala suha, nosite vodootporne gamaše ili mini gamaše kako biste spriječili prodiranje vode, ali i kamenčića i pijeska. Nekoliko puta godišnje nanesite sprej za obnovu vodoodbojnosti. Tako ćete obnoviti vodoodbojnost i spriječiti nastanak mrlja.

UKLONJIVI ULOŽAK

Uklonjiv uložak za brže sušenje. Može se zamijeniti i ortopedskim uloškom.

Ekološki pristup

Svjesni smo da moramo djelovati na očuvanju našeg okruženja, pa se u Quechui zalažemo za ograničavanje štetnog utjecaja na okoliš.
Danas ovaj proizvod nije ekološki osmišljen, ali svaki dan radimo kako bismo to omogućili:ekološki dizajn, mogućnost popravka i održivost u srcu su našeg razvoja.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Gornjište od
50% Poliuretan, 50% Poliester
Vanjski potplat od
70% Guma - butadienska guma, 30% Etilen vinil acetat
Podstava od
100% Poliester
Upute o brizi Očistite vlažnom krpicom. Sušite u suhom i prozračnom prostoru.
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Savjeti o zalihama Spremite na suhom i prozračnom mjestu.

Naše obaveze

Kako bi udovoljili vašim zahtjevima, Quechua proizvodi testirani su u planinama, pod uvjetima s kojima se možete susresti tijekom svojih pješačenja.
Sarah, naša inženjerka terenskog ispitivanja, kao i panel dječjih ispitivača, testiraju proizvode tijekom njihova razvoja dok se ne ponude na prodaju.
Testirajte proizvod Naš se tim dizajnera nalazi podno Mont Blanca, u Haute-Savoieu (Francuska). Cijelu godinu naši dizajneri osmišljavaju i razvijaju lijepe, jednostavne i kvalitetne proizvode. Zatim ih nemilosrdno ispitujemo na terenu jer smo uvjereni da jedino simulacija pravih situacija kakve ćete i vi doživjeti omogućuje stalan napredak.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima