Referentni broj : 8600271
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
CIPELE ZA DJEČAKE

Cipele za planinarenje dječje MH100 od 24 do 34,5

QUECHUA
4.8/5
4.8/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Naši dizajneri, roditelji mladih planinara, osmislili su ove niske dječje cipele MH100 za hodanje na nezahtjevnim stazama. Ove povoljne cipele savršene su za djecu jer su lagane i pružaju potrebno prianjanje tijekom planinarenja.

Prednosti proizvoda

Trakcija Oblik i dubina (3 mm) čepova za prianjanje uz sve terene
Jednostavno oblačenje / skidanje Čičak-traka do veličine 34,5 za samostalno obuvanje!
Lakoća 170 g u veličini 31.
Amortizacija Ekskluzivni sustav amortizacije na peti. Zajamčena udobnost i dugotrajnost.

Tehničke informacije

Prianjanje potplata

Prianjanje potplata je certificirano. Cipele su podvrgnute laboratorijskim ispitivanjima radi procjene stope prianjanja (0,6 za ovaj model) na različitim površinama (glatka, neravna, suha, mokra). Zatim ispitujemo kvalitetu potplata na terenu, u planinama uz pomoć djece.

Koju veličinu odabrati?

Za planinarenje se preporučuju cipele jedan broj veće od onih koje obično nosite kako bi stopalima bilo udobno i kako vam prsti ne bi udarali u prednji dio cipele. Savjet: redovito režite nokte i prije penjanja provjerite zategnutost vezica kako vam stopala ne bi klizila unutar cipela.

Savjet za kupnju

Neka dijete isproba obje cipele u čarapama za planinarenje. Provjeravajte dvije točke udobnosti: položaj pete i prednjega dijela stopala pri spuštanju. Prilikom isprobavanja ne smije se osjećati pritisak. Dijete treba postepeno nositi cipele dok se ne prilagode stopalima.
Na internetu možete naći mjere za procjenu duljine dječjeg stopala.

Odvojiv uložak

Odvojiv uložak za brže sušenje. Može se staviti i ortopedski uložak.

Ekološki pristup

Svjesni smo da moramo raditi na očuvanju svojeg prirodnog igrališta, stoga su u Quechui predani smanjenju utjecaja svojih proizvoda na okoliš.
Ovaj proizvod trenutno nije ekološki dizajniran, ali svakodnevno radimo na tome da ga učinimo takvim: ekološki dizajn, mogućnost popravka i izdržljivost ključ su našeg razvoja.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Vanjski potplat od
100% Termoplastična guma
Gornjište od
50% Poliuretan, 50% Poliester
Podstava od
50% Poliester, 50% Etilen vinil acetat
Upute o brizi Očistite vlažnom krpicom.
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Savjeti o zalihama Spremajte na suho i prozračno mjesto

Naše obaveze

Kako bi udovoljili vašim zahtjevima, Quechua proizvodi testirani su u planinama u uvjetima na koje ćete naići tijekom svojih izleta.
Sarah, naša inženjerka ispitivanja na terenu, kao i niz djece ispitanika, ispitala je proizvod tijekom razvoja sve do odlaska u prodaju.
Testirajte proizvod Naš se tim dizajnera nalazi podno Mont Blanca, u Haute-Savoieu (Francuska). Cijelu godinu naši dizajneri osmišljavaju i razvijaju lijepe, jednostavne i kvalitetne proizvode. Zatim ih nemilosrdno ispitujemo na terenu jer smo uvjereni da jedino simulacija pravih situacija kakve ćete i vi doživjeti omogućuje stalan napredak.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima