Provjerite uvjete i mogućnosti dostave / Standardna dostava / Preuzimanje u trgovini / Dostave iz trgovine
Referentni broj : 8493618
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
Classe réservée pour FIRST

Cipele za planinarenje MH120 MID vodootporne dječje plave

QUECHUA
4.8/5
4.8/5

Boja : Mornarsko plava / Intenzivno plava / Intenzivno plava

Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Naši dizajneri, roditelji mladih planinara, osmislili su ove dječje cipele MH120 MID za hodanje na suhim ili vlažnim stazama. Idete li planinariti ovo ljeto? Ove vodootporne cipele savršene su za dijete jer su lagane, visoke i dobro prianjanju uz teren

Prednosti proizvoda

Vodootpornost Vodootporna membrana ispitana na terenu i u laboratoriju
Trakcija Oblik i dubina čepova (3 mm) jamče dobro prianjanje na svim terenima
Lakoća 210 g za cipelu veličine 31.
Jednostavno oblačenje / skidanje Zahvaljujući čičak-trakama, dijete se lako obuva
Amortizacija Ekskluzivni sustav amortizacije na peti. Zajamčena udobnost i dugotrajnost.
Čvrstoća Zone fleksije i spojni dijelovi su pojačani.

Tehničke informacije

Prianjanje potplata

Prianjanje potplata je certificirano. Kako bi se dobila ova potvrda, obuća se mora podvrgnuti laboratorijskim ispitivanjima radi procjene koeficijenta prianjanja (0,6 za ovaj model) na različitim površinama (glatke, neravne, suhe i mokre).
To validate these tests, we also assess the quality of our soles on the field, in the mountains, by a panel of young testers.

Ispitivanja vodonepropusnosti

Ispitane u laboratoriju i tijekom korištenja, ove cipele vam pružaju optimalnu vodonepropusnost i zrakopropusnost. Prvo ih uranjamo u vodu pod pritiskom zraka i provjeravamo da na površini nema mjehurića. Zatim se napola uronjene postavljaju na mehaničku ruku koja simulira hodanje te se provjerava ostaje li unutrašnjost potpuno suhom.
Za ovaj je model ispitivanje odgovaralo duljini od 4 km u prethodno navedenim uvjetima.

Produživanje vodonepropusnosti

Vodonepropusnost cipela često je ugrožena zbog vode koja ulazi u njih odozgo. Kako bi vam stopala dulje ostala suha, preporučujemo nošenje vodonepropusnih gamaša za zaštitu gornjišta te sprečavanje ulaženja vode, kamenčića i pijeska u cipele. Kako biste obnovili vodoodbojnost i spriječili stvaranje mrlja na obući, nekoliko puta godišnje upotrijebite sprej za impregnaciju.

Koju veličinu odabrati

Za planinarenje odaberite jedan broj veće cipele od vaše uobičajene veličine kako bi se zajamčila optimalna udobnost pri spuštanju te spriječilo udaranje nožnih prstiju o vrh cipele. Savjet: imajte kratke nokte, a prije spuštanja provjerite da su cipele dobro vezane i da stopalo ne klizi prema prednjemu dijelu cipele.

Savjeti pri kupnji

Neka vaše dijete isproba obje cipele, stojeći, s čarapama koje nosi za planinarenje. Provjeravajte dvije točke udobnosti: položaj pete i prednjega dijela stopala pri spuštanju. Izbjegavajte točke pritiska pri isprobavanju. Postupno nosite svoje cipele tijekom prvih pješačenja radi prilagodbe stopalima.S interneta možete preuzeti mjerač dužine stopala i provjeriti dužinu stopala svojeg djeteta.

ODVOJIV ULOŽAK

Odvojiv uložak za brže sušenje. Može se zamijeniti i ortopedskim uloškom.

Ekološki pristup

Budući da smo svjesni da moramo djelovati kako bismo zaštitili svoje igralište, Quechua ima obvezu ograničiti utjecaj svojih proizvoda na okoliš. Trenutačno ovaj proizvod nije ekološki dizajniran, ali svaki dan radimo na tome da ga učinimo prihvatljivijim: eko dizajn, mogućnost popravka i održivost u središtu su našeg razvoja.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Vanjski potplat od
100% Termoplastična guma
Gornjište od
55% Poliuretan, 45% Poliester
Podstava od
100% Poliester
Upute o brizi Očistite vlažnom krpicom. Sušite u suhom i prozračnom prostoru.
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Savjeti o zalihama Spremajte na suho i prozračno mjesto

Naše obaveze

Kako bismo ispunili vaše zahtjeve, proizvodi Quechua ispituju se u planinama, u uvjetima u kojima se možete naći tijekom planinarenja. Sarah, naša inženjerka na terenu, kao i djeca ispitivači, ispituju proizvode tijekom njihovog razvoja, sve do stavljanja na tržište.
Testirajte proizvod Naš se tim dizajnera nalazi podno Mont Blanca, u Haute-Savoieu (Francuska). Cijelu godinu naši dizajneri osmišljavaju i razvijaju lijepe, jednostavne i kvalitetne proizvode. Zatim ih nemilosrdno ispitujemo na terenu jer smo uvjereni da jedino simulacija pravih situacija kakve ćete i vi doživjeti omogućuje stalan napredak.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima