COVID-19 FAQ

Kako bi spriječili širenje nove Koronavirus infekcije, Decathlon Hrvatska privremeno zatvara svoja vrata od četvrtka 19. ožujka 2020. do ukidanja. Poduzeli smo ovu akciju jer želimo zaštititi vas, naše zaposlenike i svakoga za koga ova infekcija može biti kobna. U međuvremenu, možete kupovati na našoj internetskoj trgovini www.decathlon.hr. Istovremeno, izvještavamo da ne možemo obraditi povrat / zamjenu vaših online narudžbi zbog trenutne situacije. Kontaktirajte nas na 0800 8801 za više informacija.
Hvala na razumijevanju!


Zbog velikog broja narudžbi i želje da što većem broju vas omogućimo da svoje sportske rekvizite dobijete na vrijeme, morali smo onemogućiti dostavu velikih i teških predmeta. Dobra vijest je da sada sve ostale proizvode možeš naručiti bez ograničenja i uz kraće vrijeme dostave.
Svakodnevno radimo na poboljšanju naše usluge i još jednom se zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

Ograničenja dimenzija za narudžbe:

Težina: 5kg,
Dužina: 67cm
Visina: 40cm
Širina: 50 cm

Da, i dalje možeš naručivati proizvode na decathlon.hr te ih dostavljamo na kućnu adresu.

Zbog globalne pandemije koronavirusa COVID-19 došlo je do određenih logističkih poteškoća sa skladištem i kurirskom službom. Istodobno želimo osigurati sigurne uvjete za naše zaposlenike i dostavljače te je stoga rok isporuke dulji od uobičajenog.

Da, trudimo se obnavljati naše zalihe te kontinuirano i u dovoljnim količinama nuditi sve proizvode koje želiš. Zbog trenutnih uvjeta to može potrajati dulje nego inače.

Otvaranjem vrata naših trgovina moguće je vratiti ili zamjeniti proizvode!

Ti proizvodi su u velikoj potražnji, a njihova trenutna raspoloživost ne zadovoljava potražnju.

Molimo da kontaktiraš naš centar za korisničku podršku na broj telefona 0800 8801 ili putem e-maila na info@decathlon.hr.