Provjerite uvjete i mogućnosti dostave / Standardna dostava / Preuzimanje u trgovini / Dostave iz trgovine
Referentni broj : 8547467
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
DODACI ZA TIMSKE SPORTOVE

Čunjevi za trening Essential 30 cm 4 komada narančasti

KIPSTA
5/5
5/5
Decathlon
Osmišljeni za brzo i jednostavno označavanje nogometnog terena. Ovi otporni i stabilni čunejvi služe za označavanje područja na terenu za trening. Oblika strelice za još intuitivnije vježbe.

Prednosti proizvoda

Čvrstoća Ovi veliki čunjevi otporni su na udarce zahvaljujući fleksibilnom materijalu.
Stabilnost Urezi na podnožju za bolje prianjanje na travi ili umjetnim terenima.
Jednostavno učenje Oblika strelice za pokazivanje smjera kretanja.
Vidljivost Fluorescentna boja za bolju vidljivost na terenu.
Jednostavno korištenje Uštedite vrijeme i prostor: čunjevi se slažu jedan na drugi.

Tehničke informacije

Asortiman Essential i čunjevi.

Promatrajući igranje na terenu i kroz razgovore s trenerima mogli smo primijetiti razne potrebe kod postavljanja vježbi: označavanju terena, područja za izbjegavanje itd. Stoga smo osmislili asortiman Essential. Korisni, dosjetljivi i dostupni proizvodi za zabavan i učinkovit trening svih uzrasta. Veliki čunjevi koji omogućuju označavanje terena. Slijedite svoju priču!

Naš dizajnerski tim objašnjava namjenu asortimana Essential

"Željeli smo nastaviti asortiman Essential. Stoga smo odabrali ove velike čunjeve. Dodali smo prepoznatljiv oblik strelice, definirane razlikom mat i sjajne površine plastike. Ovi veliki čunjevi mogu se upotrijebiti za prepreke ili označavanje terena za igru: na primjer, strelica pokazuje smjer u kojem se trebate kretati kako biste izbjegli prepreku. Željeli smo izraditi otporne čunjeve s vidljivim vizualnim oznakama."

Odgovarajući dizajn i veličina za intuitivniji trening

Čunjevi se, u skladu s uzrastom, mogu upotrijebiti za označavanje, ograničavanje ili izbjegavanje. David, voditelj ispitivanja proizvoda Kipsta i trener, objašnjava:
"Kod djece se čunjevi koriste za označavanje terena: oni služe kao vizualne oznake. Čunjevi se mogu koristiti za označavanje gola. Kod odraslih, čunjevi se mogu koristiti kao prepreke: veliki su pa ih je teško izbjeći i potrebno se dobro koncentrirati."

Pouzdanost i otpornost ispitane na terenu

Jedinstven izgled i dizajn! Ali prije svega, željeli smo da vam ovi čunjevi što dulje pomažu pri treninzima. Naše proizvode ispitujemo na terenima Kipstadiuma u Tourcoingu te s igračima U9, U10 i U11 u Lensu (Francuska). Ta zahtjevna ispitivanja u stvarnim uvjetima igranja potvrdila su da čunjevi nisu samo pouzdani i otporni, nego i jedinstveni!

Čunjevi stabilni na travi i umjetnim terenima.

Kako bi bila zajamčena stabilnost čunjeva na travi ili sintetičkim terenima, naš je dizajnerski tim dodao praktičan detalj: podnožje svakog čunja ima male izreze za nazubljenost. vlati trave uhvate se u njih i pomažu osigurati čunj protiv padanja u stranu. Jednostavna i učinkovita!

Intenzivirajte trening i isprobajte aplikaciju DECATHLON COACH

Aplikacija DECATHLON COACH osmišljena je kako bi omogućila korisnicima praćenje programa koje su osmislili naši ovlašteni treneri. Osim trčanja i hodanja, aplikacija sad nudi posebne programe treniranja i vodi vas tijekom individualnih vježbanja. Preuzmite besplatnu aplikaciju na: https://www.decathloncoach.com/fr/home/

Težina

0,794 kg

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavni dio
100% Polietilen niske gustoće
Savjeti o zalihama Spremajte u prostoru zaklonjenom od vremenskih neprilika!

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima