Provjerite uvjete i mogućnosti dostave / Standardna dostava / Preuzimanje u trgovini / Dostave iz trgovine
Referentni broj : 8496471
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
DODACI ZA TIMSKE SPORTOVE

Čunjevi za trening Modular 30 cm 4 komada narančasti

KIPSTA
Decathlon
Naši dizajneri opreme za nogomet osmislili su ove prilagodljive čunjeve za lakši i raznovrsniji trening. Mogu se upotr. samostalno ili s marker štapovima! Uživate u raznovrsnim i konkretnim treninzima? Otkrijte naše prilagodljive čunjeve: njihovi zupci omogućuju pričvršćivanje štapova na različitim visinama za variranje vježbi.

Prednosti proizvoda

Stabilnost Čunjevi ostaju na mjestu i ne prevrću se zahvaljujući otežanju na svom postolju.
Fleksibilnost Mijenjajte vježbe: mogu se upotrebljavati s marker štapovima.
Čvrstoća Osmišljeni da traju, podnose gaženja i udarce.
Otkrijte pojedinosti proizvoda
Otkrijte pojedinosti proizvoda
Otkrijte pojedinosti proizvoda
Otkrijte pojedinosti proizvoda

Tehničke informacije

Asortiman Modular i čunjevi.

Promatrajući igranje na terenu i kroz razgovore s trenerima mogli smo primijetiti razne potrebe kod postavljanja vježbi: označavanje, ciljanje, izbjegavanje i sl. Kako bismo udovoljili tim potrebama, odlučili smo osmisliti asortiman dodataka MODULAR:Ovi su proizvodi međusobno kompatibilni te omogućavaju trenerima širi raspon vježbi za pripremu igrača upotrebom jednostavnih i pametno osmišljenih rješenja.

Što je prilagodljiva oprema?

Čunjevi asortimana Modular, zahvaljujući svojima zupcima, kompatibilni su s marker štapovima od 90 cm. Pričvrstite štapove na različitim visinama, vodoravno ili okomito, i kombinirajte više čunjeva i štapova za iznijansirane i personalizirane vježbe.
Osim jasno profiliranih treninga, jednostavan i intuitivan dizajn asortimana Modular štedi vaše vrijeme: možete promijeniti vježbu u nekoliko pokreta!

Jedinstveni dizajn za posebne treninge

Čunjevi imaju postolje s otežanjem, tri puta teže od uobičajenog, tako da se ne prevrću čak ni uslijed jakih udaraca.
Utori na površini postolja u dodiru s terenom zakvače se za travu poput češlja i ostaju na mjestu.
zupci na postolju omogućuju dodavanje marker štapa okomito ili vodoravno na dvije različite visine tako da ispod njih može proći lopta veličine 5.

Čunj s otežanjem za učinkovitiji trening

Asortiman Modular omogućuje variranje, prilagodbu i personalizaciju vježbi u skladu s vašim potrebama i maštom. Čunjevi vam nude nove mogućnosti, čak i kad se koriste sami. Kao na primjer? S otežanim postoljem, poboljšavaju kvalitetu vježbi kontrole lopte: čunjevi se ne miču i ne prevrću ni ako ih se nagazi ili udari loptom. Nije potrebno provesti trening pomičući čunjeve! Uštedjet ćete na vremenu i poboljšati kvalitetu igranja.

Naš dizajnerski tim objašnjava nastanak asortimana Modular

"Znali smo da će čunjevi biti osnova cijelog asortimana Modular. Izrađeno je mnogo prototipa, provedeno mnogo ispitivanja u laboratoriju i na terenu s težištem na otpornosti materijala. Željeli smo napraviti asortiman koji će vam omogućiti kreativnost. S asortimanom Modular možete prilagoditi trening svim uzrastima i razinama: možete koristiti iste vježbe i pojednostaviti ih ili učiniti kompleksnijima u skladu s kombinacijom."

Intenzivirajte trening i isprobajte aplikaciju DECATHLON COACH

Aplikacija DECATHLON COACH osmišljena je kako bi omogućila korisnicima praćenje programa koje su osmislili naši ovlašteni treneri. Osim trčanja i hodanja, aplikacija sad nudi posebne programe treniranja i vodi vas tijekom individualnih vježbanja. Preuzmite besplatnu aplikaciju na: https://www.decathloncoach.com/fr/home/

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Osnova
100% Polipropilen
Glavni dio
100% Polietilen niske gustoće
Savjeti o zalihama Spremajte u prostoru zaklonjenom od vremenskih neprilika!

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima