DOBRODOŠLI U DECATHLON TEAM

Što je Decathlon Team?

Decathlon Team novi je program vjernosti usmjeren prema svim zaljubljenicima u sport. U želji da dobrobiti sporta približimo što većem broju ljudi, pokrenuli smo online platformu sportskog sadržaja koja olakšava pristup sportskim aktivnostima te povezuje i pruža pogodnosti za svakog sudionika - Decathlon, Korisnike i Partnere.

Platforma omogućava neposrednu, jednostavnu i sigurnu interakciju svih sudionika. Nudi mogućnost oglašavanja i kupovine sportskih aktivnosti.

Virtualna valuta - Medalja - služi kao sredstvo plaćanja unutar programa vjernosti.

Kako funkcionira sustav:
Korisnik kupovinom sakuplja Medalje te ih na platformi može zamijeniti za sportsku aktivnost ili uslugu servisa u svim Decathlonovim trgovinama.
Partner Medalje sakuplja od Korisnika koji iskoriste njegovu ponuđenu aktivnost te ih može zamijeniti za proizvode ili uslugu servisa u svim Decathlonovim trgovinama.

Kako postati član:
Registracija je besplatna i partner može postati bilo koji sportski klub ili organizacija koja ima želju promovirati svoju ponudu te na platformi nuditi sportski sadržaj za ostale korisnike po željenoj cijeni preračunatoj u virtualnu valutu – Medalje.

Vrijednost Medalje iznosi 0,75 kn.

Primjer:
30 min squash terena = 30 kn = 40 medalja
Sat pilatesa = 60 kn = 80 medalja

Zarađene Medalje Partner ima pravo zamijeniti za voucher kojim ostvaruje popust na kupovinu u odgovarajućem iznosu.

Prednosti za Partnera:
Platforma je otvorena za pretraživanje i nije potrebno biti članom Decathlon Team - programa vjernosti za istraživanje sadržaja što omogućava odličnu promociju i vidljivost na platformi.

Pristupačnim i zanimljivim ponudama, Partner ostvaruje pristup potecijalnim novim članovima.

Svakom iskorištenom aktivnošću Partner zarađuje Medalje koje može zamijeniti za proizvode ili uslugu servisa (npr. tisak.) u svim Decathlonovim trgovinama u Hrvatskoj i Sloveniji.