Referentni broj : 8528788
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ŽENSKI KUPAĆI KOSTIMI ZA SURFANJE ZA POČETNICE

Donji dio kupaćeg kostima Sofy Wako s vezanjem sa strane ženski

OLAIAN
4.3/5
4.3/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Dizajnirali smo ovaj kupaći kostim za početnice u surfanju u pjeni valova. Ove visokorezane ženske kupaće gaćice otkrivaju noge i stražnjicu i potpuno su podstavljene; vezice s čvorovima osiguravaju stabilnost u valovima.

Prednosti proizvoda

Ostaje na mjestu na valovima Dizajn je prilagođen za stabilnost u najmanjim valovima (pjena)

Tehničke informacije

POČETNICA STE U SURFANJU

Početnik ste u surfanju i ne surfate više od nekoliko puta godišnje, na ljetovanju ili odlasku na surfanje. Ostajete tamo gdje možete stajati, u malim valovima ili pjeni. Vježbate zbog zadovoljstva koje vam donosi boravak u vodi. Tijekom vježbanja često padate, ali padate u valovima koji nisu jaki. Osmislili smo široku liniju kupaćih kostima prilagođenih obliku tijela i povremenom bavljenju surfanjem.

OBLIK TIJELA

Uz podesivi trokut, gaćice na vezanje nezaobilazni su dio bikinija! Obavezne su za ljeto.

Zahvaljujući visokom izrezu na bedrima vizualno izdužuju noge. Suprotno raširenom mišljenju, sve žene mogu ih nositi ako se dobro osjećaju u vlastitom tijelu i nemaju kompleksa po pitanju trbuha jer je riječ o prilično niskim gaćicama. Široke je bočne vezice moguće stezati; one jamče stabilnost gaćicama u vodi.

ISPITIVANJA POSTOJANOSTI NA VALOVIMA

Osmišljavamo kupaće kostime koji su postojani na valovima. Za ispitivanje koristimo uzorak od barem dvanaest surferica različite građe koje slijede protokol ispitivanja u bazenu našeg sjedišta u Hendayeu. Taj protokol reproducira stvarne situacije surfanja. Ako ispitivanje prođe uspješno, slijedi surfanje u moru kako bi se kupaći kostimi ispitali u stvarnim uvjetima korištenja.

PODSTAVA

Ovaj je donji dio kupaćega kostima integralno podstavljen, što smanjuje providnost kada je kupaći kostim mokar.

PODESIV

Možete jednostavno prilagoditi gaćice svojemu struku zahvaljujući bočnome vezanju.

Određivanje veličine suhog i mokrog kupaćeg kostima

Kako bi vam savršeno pristajao u vodi, odaberite pravu veličinu na suhome jer se kupaći kostimi rastežu u vodi. Stoga, preporučujemo da odaberete odgovarajuću veličinu. Kupaći kostim mora dobro pristajati uz tijelo: morate imati osjećaj da vam jamči potporu. Elastan koji sadrže određeni materijali korišteni pri izradi naših kupaćih kostima omekša i rasteže se u vodi.

ŽELITE ZAMIJENITI KUPAĆI KOSTIM?

Veličina ili stil vam ne odgovaraju? Želite ga zamijeniti u Decathlonovoj prodavaonici? Nema problema, samo pazite da ne skinete etiketu s proizvoda u slučaju zamjene.

OLAIAN, DECATHLONOVA MARKA ZA SURFANJE

OLAIAN je nova Decathlonova marka za surfanje i bodyboarding, a nalazi se u mjestu Hendaye, u jugozapadnoj Francuskoj. Nalazimo se na moru, tako da isti dan kad smo ga dizajnirali možemo ispitati kupaći kostim u moru kako bismo provjerili je li postojan na valovima.

OZNAKA ZA USPOREĐIVANJE UČINKA PROIZVODA NA OKOLIŠ

Učinci proizvoda na okoliš procjenjuju se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi vam olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice kratkih rukava, hlače, ruksaci,...).
Decathlon dobrovoljno prikazuje učinke proizvoda na okoliš.
Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
82% Poliamid, 18% Elastan
Podstava
100% Poliester
Upute o brizi Isprati čistom vodom nakon uporabe.
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Ograničena uporaba: Nije preporučeno za redovito korištenje u kloriranoj sredini

Naše obaveze

Testirajte proizvod Ovaj je proizvod ispitan tijekom korištenja u Hendayeu te je podvrgnut raznim ispitivanjima u laboratoriju kako bi se zajamčila kvaliteta pri korištenju za koje je namijenjen: ispitivanja elastičnosti i stabilnosti tkanine, postojanosti boja pri trenju, pranju, u kontaktu s morskom vodom, s kloriranom vodom i pri izlaganju suncu te ispitivanja stanja proizvoda nakon nekoliko pranja.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima