NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8385701
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
DJEČJE SUNČANE NAOČALE

Platnena futrola za dječje sunčane naočale CASE 140 plava

QUECHUA
5/5
5/5

Boja : Ledenoplava

Decathlon
Naš dizajnerski tim osmislio je ovu futrolu za nošenje i zaštitu dječjih sunčanih naočala. Pruža dobru zaštitu od ogrebotina. Lako spremanje i nošenje savitljivih naočala bez spojnih zglobova.

Prednosti proizvoda

Zaštita od udaraca Štiti naočale od ogrebotina.
Otpornost na habanje Mekani materijal smanjuje mogućnost ogrebotina.

Tehničke informacije

FUTROLA


Materijal: poliester
Sustav zatvaranja: uzicom
Materijal od mikrovlakana idealan je za održavanje naočala i drugih optičkih proizvoda s lećama (npr. nadnaočala). Materijal od mikrovlakana koristi se za otklanjanje otisaka prstiju, prašine i sl. bez opasnoti od ogrebotina.

Ekološki pristup

Budući da smo svjesni da moramo djelovati na očuvanju svojeg okoliša, Quechua se zalaže za ograničavanje utjecaja svojih proizvoda na okoliš.
Danas ovaj proizvod nije ekološki dizajniran, ali svakodnevno radimo na tome da ga učinimo odgovornijim: ekološki dizajn, popravljivost i trajnost u središtu su našeg razvojnog procesa.

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
100% Poliester
Kopče
100% Acetat
Uže
100% Poliester
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Savjeti o zalihama Kvaliteta vida ovisi o pravilnom održavanju naočala. Futrola je vrlo bitna! Držite naočale u futroli kako biste spriječili nastanak ogrebotina, udarce i lomljenje.

Naše obaveze

Testirajte proizvod Sve futrole i dodaci za naočale ispitani su u stvarnim uvjetima korištenja za koje su osmišljeni. Timovi dizajnera, voditelji proizvoda, inženjeri i kreatori provjeravaju da su naši proizvodi savršeno prilagođeni korištenju na terenu.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima