Provjerite uvjete i mogućnosti dostave / Standardna dostava / Preuzimanje u trgovini / Dostave iz trgovine
Referentni broj : 8551087
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ŽENSKI KUPAĆI KOSTIMI ZA SURFANJE ZA POČETNICE

Gornji dio kupaćeg kostima Elena Tomei push-up s fiksnim umetcima ženski

OLAIAN
4.8/5
4.8/5
Veličina u skladu s očekivanjima (67%)
67% korisnika smatra da je ovo
U skladu s očekivanjima
Malo 0
Malo premalo 0
U skladu s očekivanjima 2
Malo preveliko 0
Veliko 1
Decathlon
Dizajnirali smo ovaj kupaći kostim za početnice u surfanju u pjeni valova. Ovaj push-up gornji dio kupaćeg kostima naglašava dekolte; ima žicu i košarice s fiksnim umetcima. Vezanje na vratu i leđima pruža udobnost i potporu.

Prednosti proizvoda

Ostaje na mjestu na valovima Dizajn osmišljen za dobro držanje u pjeni valova

Tehničke informacije

POČETNICA STE U SURFANJU

Početnik ste u surfanju i ne surfate više od nekoliko puta godišnje, na ljetovanju ili odlasku na surfanje. Ostajete tamo gdje možete stajati, u malim valovima ili pjeni. Vježbate zbog zadovoljstva koje vam donosi boravak u vodi. Tijekom vježbanja često padate, ali padate u valovima male snage. Osmislili smo široku liniju kupaćih kostima prilagođenih obliku tijela i povremenom bavljenju surfanjem.

OBLIK TIJELA

Odavno sastavni dio kolekcija ženskoga donjeg rublja, gornji dio kupaćega kostima push-up stiže u kolekcije sportskih grudnjaka kako bi vas činio ljepšom u svim okolnostima! Nabrana vezica na vratu ističe dekolte. S trakom za vezanje, istaknut žicama, jamči dobru potporu i veću udobnost. Vezanje na vratu može se prilagoditi vašem obliku tijela. Posebno je prilagođen ženama s malenim i srednjim prsima koje žele dobiti na obujmu.

ISPITIVANJA POSTOJANOSTI NA VALOVIMA

Osmišljavamo kupaće kostime koji su postojani na valovima. Za ispitivanje koristimo skupinu surferica različite građe koje slijede protokol ispitivanja u bazenu našeg sjedišta u Hendayeu u jugozapadnoj Francuskoj. Taj protokol reproducira stvarne situacije surfanja. Ako ispitivanje prođe uspješno, slijedi surfanje u moru kako bi se kupaći kostimi ispitali u stvarnim uvjetima korištenja.

Što je push-up efekt?

Umetci koji se nalaze u gornjemu dijelu kupaćega kostima guraju prsa prema gore radi veće ženstvenosti, tako da se grudi spajaju i ističu dekolte. Riječ je o takozvanome push-up efektu.

Gornji dio kupaćega kostima Elena pripada kategoriji izrazitih push-up grudnjaka.

ŠTO SU UMETCI?

Umetak je rješenje integrirano u gornjem dijelu kupaćeg kostima koje omogućuje isticanje oblika grudi i oblikovanje okruglih grudi bez označivanja šavova ili nadraživanja, za razliku od izrezanih i našivenih pjenastih jastučića. Olaian je mislio na vas i vašu udobnost, te dao prednost korištenju umetaka za većinu modela. Umetak može biti odvojiv što omogućava promjenu veličine za pola broja.

Push-up Elena ima profilirane fiksne umetke u svim veličinama.

Podesivi umetci

Umetak može također biti evolutivan što znači da se prilagođava veličini košarice: maksimalni push-up efekt za košarice A i B, te lagani za veće brojeve.

ŽICE

Žice su ojačanja koje okružuju grudi radi optimalne potpore. Prema obliku žica imamo različite oblike dekoltea, više ili manje otvorenog.

Određivanje veličine suhog i mokrog kupaćeg kostima

Kako bismo jamčili besprijekornu udobnost u vodi, prilagodili smo svoje modele na suhome jer se kupaći kostimi rastežu u vodi. Stoga, preporučujemo da odaberete odgovarajuću veličinu. Kupaći kostim mora dobro pristajati uz vaše tijelo u kabini, morate imati osjećaj da vam jamči potporu. Elastin koji sadrže određeni materijali korišteni pri izradi naših kupaćih kostima omekša i rasteže se u vodi.

ŽELITE ZAMIJENITI KUPAĆI KOSTIM?

Veličina ili stil vam ne odgovaraju? Želite ga zamijeniti u Decathlonovoj prodavaonici? Nema problema, samo pazite da ne skinete etiketu s proizvoda u slučaju zamjene.

OLAIAN, DECATHLONOVA MARKA ZA SURFANJE

OLAIAN je nova Decathlonova marka za surfanje i bodyboarding, a nalazi se u mjestu Hendaye, u jugozapadnoj Francuskoj. Nalazimo se na moru, tako da isti dan kad smo ga dizajnirali možemo ispitati kupaći kostim u moru kako bismo provjerili je li postojan na valovima.

Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš

Učinci odjevnog predmeta na okoliš procjenjuju se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice kratkih rukava, hlače, ruksaci itd.).
Decathlon sudjeluje dobrovoljno u ovome koraku prikazivanja učinka na okoliš.
Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
82% Poliester, 18% Elastan
Unutarnja tkanina
100% Poliester
Našivak
80% Poliamid, 20% Elastan
Upute o brizi Isprati čistom vodom nakon uporabe.
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Ograničena uporaba: Ne preporučuje se redovita upotreba u kloriranoj vodi.

Naše obaveze

Testirajte proizvod Ovaj je proizvod ispitan tijekom korištenja u Hendayeu te je podvrgnut raznim ispitivanjima u laboratoriju kako bi se zajamčila kvaliteta pri korištenju za koje je namijenjen: ispitivanja elastičnosti i stabilnosti tkanine, postojanosti boja pri trenju, pranju, u kontaktu s morskom vodom, s kloriranom vodom i pri izlaganju suncu te ispitivanja stanja proizvoda nakon nekoliko pranja.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima