Referentni broj : 8357551
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ŽENSKI KUPAĆI KOSTIMI ZA SURFANJE ZA POČETNICE

GORNJI DIO ŽENSKOG KUPAĆEG KOSTIMA PUSH-UP S FIKSNIM UMETCIMA ELENA CRNI

OLAIAN
4.7/5
4.7/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
početnice u surfanju u pjeni valova. Ovaj push-up gornji dio kupaćeg kostima naglašava dekolte, ima žicu i košarice s fiksnim umetcima.Vezanje na vratu i leđima pruža udobnost i potporu.

Prednosti proizvoda

Ostaje na mjestu na valovima Dizajn je prilagođen za stabilnost u najmanjim valovima (pjena)
Oblikovanje Učinak push-up jamči ženstveno isticanje dekoltea.
Otkrijte pojedinosti proizvoda

Tehničke informacije

POČETNICA STE U SURFANJU

Početnik ste u surfanju i ne surfate više od nekoliko puta godišnje, na ljetovanju ili odlasku na surfanje.Ostajete tamo gdje možete stajati, u malim valovima ili pjeni.Vježbate zbog zadovoljstva koje vam donosi boravak u vodi.Tijekom vježbanja često padate, ali padate u valovima male snage.Osmislili smo široku liniju kupaćih kostima prilagođenih obliku tijela i povremenom bavljenju surfanjem.

OBLIK TIJELA

Odavno sastavni dio kolekcija ženskoga donjeg rublja, gornji dio kupaćega kostima push-up stiže u kolekcije sportskih grudnjaka kako bi vas činio ljepšom u svim okolnostima! Nabrana vezica na vratu ističe dekolte. Postavljanje na rub, istaknuto žicama, jamči dobru potporu i veću udobnost. Vezanje na leđima prilagođava se vašem obliku tijela. Posebno je prilagođen malenim i srednjim prsima koja žele dobiti na volumenu.

ISPITIVANJA POSTOJANOSTI NA VALOVIMA

Osmišljavamo kupaće kostime koji su postojani na valovima.Za ispitivanje koristimo uzorak od najmanje dvanaest surferica različite građe koje slijede protokol ispitivanja u bazenu našeg sjedišta u Hendayeu. Taj protokol reproducira stvarne situacije surfanja.Ako ispitivanje prođe uspješno, slijedi surfanje u moru kako bi se kupaći kostimi ispitali u stvarnim uvjetima korištenja.

Što je učinak push-up?

Umetci koji se nalaze u gornjemu dijelu kupaćega kostima guraju prsa prema gore radi veće ženstvenosti, tako da se grudi spajaju i ističu dekolte. Riječ je o takozvanome učinku push-up.
Gornji dio kupaćega kostima Elena pripada kategoriji izrazitih push-up grudnjaka.

Što je umetak?

Umetak je rješenje integrirano u gornjem dijelu kupaćeg kostima koje omogućuje isticanje oblika grudi i oblikovanje okruglih grudi bez označivanja šavova ili nadraživanja za razliku od izrezane šivane pjene.Olaian je mislio na vas i vašu udobnost, te dao prednost korištenju umetaka za većinu modela. Umetak može biti odvojiv što omogućava promjenu veličine za pola broja.
Push-up Elena ima profilirane fiksne umetke u svim veličinama.

Podesivi umetci

Umetak može također biti evolutivan što znači da se prilagođava veličini košarice: maksimalni push up učinak za košarice A i B, te lagani za veće brojeve.

Žice

Žice su ojačanja koje okružuju grudi radi optimalne potpore. Prema obliku žica imamo različite oblike dekoltea, više ili manje otvorenog.

Određivanje veličine suhog i mokrog kupaćeg kostima

Kako bismo jamčili besprijekornu udobnost u vodi, prilagodili smo svoje modele na suhome jer se kupaći kostimi rastežu u vodi.Stoga, preporučujemo da odaberete odgovarajuću veličinu.Kupaći kostim mora dobro pristajati uz vaše tijelo u kabini, morate imati osjećaj da vam jamči potporu.Elastin koji sadrže određeni materijali korišteni pri izradi naših kupaćih kostima omekša i rasteže se u vodi.

ŽELITE ZAMIJENITI KUPAĆI KOSTIM?

Veličina ili stil vam ne odgovaraju?Želite ga zamijeniti u Decathlonovoj prodavaonici?Nema problema, samo pazite da ne skinete etiketu s proizvoda u slučaju zamjene.

OLAIAN, DECATHLONOVA MARKA ZA SURFANJE

OLAIAN je nova Decathlonova marka za surfanje i bodyboarding, a nalazi se u mjestu Hendaye, u jugozapadnoj Francuskoj.Nalazimo se na moru, tako da isti dan kad smo ga dizajnirali možemo ispitati kupaći kostim u moru kako bismo provjerili je li postojan na valovima.

Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš

Učinci proizvoda na okoliš procjenjuju se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja.Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi vam olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice kratkih rukava, hlače, ruksaci, ...).
Decathlon dobrovoljno prikazuje učinke proizvoda na okoliš.
Više informacija potražite na:http://sustainability.decathlon.com/

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
80% Poliamid, 20% Elastan
Unutarnja tkanina
100% Poliester
Upute o brizi Isprati čistom vodom nakon uporabe.
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Ograničena uporaba: Ne preporučuje se redovita upotreba u kloriranoj vodi.

Naše obaveze

Testirajte proizvod Ovaj je proizvod ispitan tijekom korištenja u Hendayeu te je podvrgnut raznim ispitivanjima u laboratoriju kako bi se zajamčila kvaliteta pri korištenju za koje je namijenjen:ispitivanja elastičnosti i stabilnosti tkanine, postojanosti boja pri trenju, pranju, u kontaktu s morskom vodom, s kloriranom vodom i pri izlaganju suncu te ispitivanja stanja proizvoda nakon nekoliko pranja.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima