Provjerite uvjete i mogućnosti dostave / Standardna dostava / Preuzimanje u trgovini / Dostave iz trgovine
Referentni broj : 967951
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
DODACI ZA PADEL

Gornji grip Comfort tri komada crni

KUIKMA

Boja : CRNA

Decathlon
Ovaj udoban ljepljivi gornji grip prikladan je za igrače padela svih razina. Ovaj gornji grip lako se postavlja na dršku i pruža izvrsnu udobnost tijekom igre.

Prednosti proizvoda

Udobnost korisnika Sastav od 100% poliuretana pridonosi udobnosti.
Prianjanje Materijal i sastav omogućuju izvrsno prianjanje.
Apsorpcija Njegova debljina od 0,6 mm omogućava učinkovito upijanje znoja.

Tehničke informacije

Odakle dolazi padel?

Padel se pojavio u Meksiku 1960-ih godina prošlog stoljeća. Uskoro se proširio u Španjolsku, Argentinu, a kasnije i na sve ostale južnoameričke zemlje u kojima se govori španjolski. Padel je trenutačno drugi najpopularniji sport u Španjolskoj, iza nogometa, ali ispred tenisa. U svijetu ima osam milijuna igrača.

Koja su pravila padela?

Mečevi se igraju u timovima od dva igrača (parovi). Dopuštena su dva servisa i moraju se igrati odozdo, dijagonalno preko igrališta. Dopušten je jedan odskok. Loptica mora odskočiti o pod, a zatim može udariti u bilo koji dio igrališta. Loptica može udariti o zid nakon što odskoči (samo zid, ne metalnu ogradu). Loptica može izaći iz igrališta nakon odskoka i može se vratiti u igru izvan igrališta. Sustav bodovanja isti je kao u tenisu.

Kako započeti igranje padela?

Za bolji početak, koristite se lopticama za početnike. Mekše su i sporije kako biste bolje kontrolirali udarce. Prikladna obuća sprječava proklizavanje na terenu, koji se često sastoji od umjetne trave s pijeskom.
Konačno, uzimanje satova obuke omogućava brže učenje i rješavanje loših navika poput korištenja istim tehnikama kao u igri tenisa ili squasha.

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
100% Poliuretan

Naše obaveze

Testirajte proizvod Naš centar za istraživanje nalazi se u Španjolskoj i u njemu rade stručnjaci za dizajn i inženjerstvo. Bavi se definiranjem potreba korisnika kako bi informacije mogao dostaviti našem dizajnerskom centru u Francuskoj.
Na terenima za padel ispitujemo prototipe s korisnicima kojima su proizvodi namijenjeni. Zatim se otpornost proizvoda ispituje u laboratoriju u našem centru.
To nam omogućuje potvrđivanje proizvoda jamstvom kvalitete.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima