TRENUTNO IMAMO POTEŠKOĆE SA OBRADOM BANKOVNIH KARTICA, ZA ZAVRŠETAK KUPNJE MOLIMO ODABERITE PLAĆANJE PRI PREUZIMANJU ILI PLAĆANJE DAROVNOM KARTICOM
Referentni broj : 8501166
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
UČENJE VOŽNJE BICIKLA 4 - 6 GODINA

Gradski bicikl 900 16" dječji 4-6 godina aluminijski plavi

BTWIN
5/5
5/5
Decathlon
Tražite lagani bicikl kojim se lako upravlja? Naš bicikl 900 od 16" je izvrstan za djecu (visine od 105 cm do 120 cm) na svim njihovim pustolovinama! Zahvaljujući aluminijskim dijelovima ovaj bicikl teži samo 7,3 kg sa svom opremom! Lancobran, nogar i blatobran čine bicikl sigurnim i svestranim. Dostupan u 2 boja.
Bicikli opis

Prednosti proizvoda

Lakoća Težine 7,3 kg zahvaljujući aluminijskom okviru, upravljaču i cijevi sjedala
Jednostavno učenje Niži okvir omogućava lakše penjanje. Kompatibilan s kotačima 16''.
Kontrola kočenja Stop Easy ekskluzivan je sustav kočenja prilagođen malim rukama.
Jednostavno korištenje Blatobrani štite od prskanja i nogar za lakšu pohranu.
Sigurnost bicikla Ugrađeni lancobran štiti dijete od dijelova prijenosa.
Otkrijte pojedinosti proizvoda

Tehničke informacije

Inovacija Stop Easy: patentirani sustav kočenja STOP EASY prilagođen djeci.

Glavne prednosti sustava Stop Easy su dostupnije kočnice i udobnije hvatanje. Za prirodnije pokrete ručica kočnice pritišće se paralelno s upravljačem. Progresivna inovativna ručica kočnice daje 30% snage kočenja u usporedbi s uobičajenom ručicom. Inovacija B'Twin tima koja se sviđa i djeci i roditeljima.

Materijal i oblik okvira

Za okvir bicikla izabrali smo aluminij jer smo željeli da bude što lakši. Teži 960 g. Aluminij ga čini otpornim na hrđu: čak i kad je izložen nepovoljnim uvjetima (vlaga, pijesak), neće zahrđati.
Njegov oblik je malo kraći od drugih modela 16": bicikl je dinamičniji uz uspravniji položaj. Dobar omjer udobnosti i pokretljivosti za pomoć malim biciklistima

Gume/kotači

Gume sa zračnicom (na napuhavanje) i kramponima. Oblik osigurava dobro prianjanje po svakodnevnom terenu (staze, trava itd.).

Kakav je kočioni sustav?

Učinkovito kočenje zahvaljujući kočnim oblogama V-brake.
Ove kočnice sastoje se od čeljusti koje stvaraju veći ili manji pritisak na obruč za usporavanje ili zaustavljanje okretanja kotača.

Mogu li se dodati pomoćni kotači?

Da, ako su vašem djetetu potrebni. Naši pomoćni kotači 16" B'Twin kompatibilni su sa svim našim biciklima u ovoj veličini. Praktični su i montiraju se bez alata.

Što je s udobnošću?

Pažljivo smo istražili dječju morfologiju: širina kormila i dimenzije ručki osmišljene su za malene ruke. Sjedalo od pjene omogućuje komforno sjedenje.

Bicikl koji prati rast djeteta!

Sjedalo je podesivo po visini (pomoću imbus ključa broj 6) tako da prati rast djeteta. Visina sjedala može se povisiti s 47,8 na 60,6 cm.Naši bicikli u skladu su s normom za dječje bicikle (ISO 8098), zbog čega ne možemo ponuditi sustav podešavanja sjedala po visini bez alata (brzo otpuštanje).

Čemu služi štitnik?

Da dijete ne bi guralo prste gdje ne smije, mehanički su dijelovi pogona (pogon, lanac, kranz itd.) zaštićenim štitnikom. Na taj način sprječava se i zapinjanje vezica te prljanje odjeće.
Dekoracije su postavljene u plastiku štitnika za veću trajnost.

Što je nadahnulo ovaj dizajn?

Za trkaći model naš je dizajner odabrao crvenu boju, koja odmah podsjeća na trkaće automobile. Grafički dizajn će nadahnuti vašu maštu. Predstavljaju unutrašnjost automobila kako vozači osjetili oduševljenje! Za gradski model odabrao je elegantnu plavu s daškom žute. Grafički dizajne podsjeća na poznati brend romobila. Taj će se izgled svidjeti djeci svih uzrasta!

Koja se dodatna oprema isporučuje uz bicikl?

Zvono, prednje i stražnje svjetlo te katadiopteri na kotačima (učvršćeni na žbicama) nalaze se na biciklu.

Dimenzije montiranog proizvoda

Dužina: 110 cm
Širina: 48 cm
Visina: 68,5 cm

Težina

7,3 kg

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Okvir (bicikl)
100% Aluminij
Ograničena uporaba: Preporučujemo nošenje kacige.Najveća dopuštena težina:30 kg
upute Ako želite više informacija o proizvodu, pročitajte upute
Pravna obavijest Pažnja! Nije namijenjen djeci mlađoj od 3 godine: maleni odvojivi dijelovi mogu se progutati. Koristiti pod nadzorom odrasle osobe s kacigom i zaštitnom opremom.

Naše obaveze

Jamstvo: Vijek trajanja (okvir, lula, upravljač). Dostupnost dijelova: 2 godine.

ZBOG POTEŠKOĆA S ISPORUKOM DIJELOVA UZROKOVANIH GLOBALNOM SITUACIJOM, ODREĐENE KOMPONENTE MOGU BITI RAZLIČITE OD ONIH NAVEDENIH U OPISU PROIZVODA!

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima