Referentni broj : 8646421
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ŽENSKI KUPAĆI KOSTIM ZA SURFANJE ZA ISKUSNE

Gornji dio kupaćeg kostima Carla Peony sa zatvaračem i odvojivim umetcima ženski

OLAIAN
5/5
5/5

Boja : ZELENA

Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Kao surferice svih razina dizajnirale smo ovaj kupaći kostim za iskusne surferice koje surfaju u svim vrstama valova. Gornji dio kupaćeg kostima Carla ostaje čvrsto na mjestu u valovima zahvaljujući odvojivim umetcima koji ne zadržavaju vodu i širokoj lastici ispod grudiju.

Prednosti proizvoda

Ostaje na mjestu na valovima Dizajn je prilagođen za stabilnost na valovima većima od jednog metra
Otkrijte pojedinosti proizvoda

Tehničke informacije

ISKUSNI STE U SURFANJU

Intenzivno se bavite surfanjem, to je vaš omiljeni sport. Tijekom surfanja veslate do line-upa, izvodeći duck dive na shortboardu ili turtle roll na longboardu. Surfate na valovima visine iznad jednog metra. Vaš kupaći kostim treba ostati na mjestu kod svakog pokreta bez obzira na snagu vala. Osmislili smo asortiman prilagođeni vašem obliku tijela i intenzivnom bavljenju surfanjem.

Aktivni na plaži!

Bez obzira na to surfate li ili se kupate, ne želite ostati bez kostima! Stoga sve kostime ispitujemo u valovima. Svaki model odgovara surfanju i drugim vodenim sportovima: SUP-u, jedrenju, kitesurfingu, kupanju itd.

OBLIK TIJELA

Potpuno prilagođen za surfanje i bodyboarding, gornji dio kupaćeg kostima Carla pruža dobru pokrivenost, a široka lastika odlično pristajanje čak i u najvećim valovima. Ramena se slobodno kreću kod veslanja, a patentni zatvarač olakšava oblačenje i svlačenje.Umetci su odvojivi.

INOVACIJA DECATHLON: Gornji dio kupaćeg kostima s hidrofobnim umetcima!

Gornji dio kupaćeg kostima CARLA ima umetke koji ne zadržavaju vodu zahvaljujući svojoj teksturi i malim rupicama. Naši timovi osmislili su ove umetke kako bi kupaći kostim ostao čvrsto na mjestu u valovima. Ovi umetci su lijepog zaobljenog oblika i prikrivaju bradavice kad je kupaći kostim mokar. Ovi odvojivi umetci osmišljeni su za optimalno sušenje. Utjecaj CO2 ovih umetaka je prepolovljen u usporedbi s umetcima od klasične pjene.

ŠTO SU UMETCI?

Umetak je rješenje integrirano u gornjem dijelu kupaćeg kostima koje omogućuje isticanje oblika grudi i oblikovanje okruglih grudi bez označivanja šavova ili nadraživanja, za razliku od izrezanih i našivenih pjenastih jastučića. Olaian je mislio na vas i vašu udobnost, te dao prednost korištenju umetaka za većinu modela. Umetak može biti odvojiv što omogućava promjenu veličine za pola broja.

ISPITIVANJA POSTOJANOSTI NA VALOVIMA

Osmišljavamo kupaće kostime koji su postojani na valovima. Za ispitivanje koristimo skupinu surferica različite građe koje slijede protokol ispitivanja u bazenu našeg sjedišta u Hendayeu u jugozapadnoj Francuskoj. Taj protokol reproducira stvarne situacije surfanja. Ako ispitivanje prođe uspješno, slijedi surfanje u moru kako bi se kupaći kostimi ispitali u stvarnim uvjetima korištenja.

OSJEĆAJTE SE LIJEPO U NAŠIM KUPAĆIM KOSTIMIMA

Šest godina radimo na tome da se žene osjećaju lijepo u našim kupaćim kostimima. Prsa nisu stisnuta, straga nije upadljiv, a dekolte je istaknut. Naš je cilj osigurati da svaka žena, bez obzira na oblik tijela i veličinu nađe odgovarajući kupaći kostim.

Određivanje veličine suhog i mokrog kupaćeg kostima

Kako bismo jamčili besprijekornu udobnost u vodi, prilagodili smo svoje modele na suhome jer se kupaći kostimi rastežu u vodi. Stoga, preporučujemo da odaberete odgovarajuću veličinu. Kupaći kostim mora dobro pristajati uz vaše tijelo u kabini, morate imati osjećaj da vam jamči potporu. Elastin koji sadrže određeni materijali korišteni pri izradi naših kupaćih kostima omekša i rasteže se u vodi.

ŽELITE ZAMIJENITI KUPAĆI KOSTIM?

Veličina ili stil vam ne odgovaraju? Želite ga zamijeniti u Decathlonovoj prodavaonici? Nema problema, samo pazite da ne skinete etiketu s proizvoda u slučaju zamjene.

OLAIAN, DECATHLONOVA MARKA ZA SURFANJE

OLAIAN je nova Decathlonova marka za surfanje i bodyboarding, a nalazi se u mjestu Hendaye, u jugozapadnoj Francuskoj. Nalazimo se na moru, tako da isti dan kad smo ga dizajnirali možemo ispitati kupaći kostim u moru kako bismo provjerili je li postojan na valovima.

Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš

Učinci odjevnog predmeta na okoliš procjenjuju se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice kratkih rukava, hlače, ruksaci itd.).
Decathlon sudjeluje dobrovoljno u ovome koraku prikazivanja učinka na okoliš.
Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav Glavna tkanina: 18% Elastan; : 82% Poliester; Unutarnja tkanina: 100% Poliester;
Upute o brizi Prati prije prve uporabe. Isprati čistom vodom nakon uporabe.
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Ograničena uporaba: Ne preporučuje se redovita upotreba u kloriranoj vodi.

Naše obaveze

Testirajte proizvod Ovaj je proizvod ispitan tijekom korištenja u Hendayeu te je podvrgnut raznim ispitivanjima u laboratoriju kako bi se zajamčila kvaliteta pri korištenju za koje je namijenjen: ispitivanja elastičnosti i stabilnosti tkanine, postojanosti boja pri trenju, pranju, u kontaktu s morskom vodom, s kloriranom vodom i pri izlaganju suncu te ispitivanja stanja proizvoda nakon nekoliko pranja.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima