Referentni broj : 8731090
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ŽENSKI KUPAĆI KOSTIM ZA SURFANJE ZA NAPREDNE

Jednodijelni kupaći kostim Agatha Marin dvostruko podesiv na leđima bijelo-sivi

OLAIAN
5/5
5/5

Boja : BIJELA

Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Kao surferice svih razina dizajnirale smo ovaj kupaći kostim za napredne surferice koje surfaju u valovima do 1 metar. S okruglim izrezom i širokim podešavanjem leđa (gornji dio leđa i oko grudi), ovaj kostim osigurava slobodu kretanja tijekom surfanja.

Prednosti proizvoda

Ostaje na mjestu na valovima Dizajn je prilagođen za stabilnost na valovima manjim od 1 metra.
Otkrijte pojedinosti proizvoda
Otkrijte pojedinosti proizvoda

Tehničke informacije

NAPREDNI STE U SURFANJU

Za redovito surfanje. Tijekom surfanja veslate do line-upa, izvodeći duck dive na shortboardu ili turtle roll na longboardu, a zatim surfate na valovima do jednog metra visine. Često padate i naviknuti ste na okretanje pod vodom. Vaš kupaći kostim treba zadovoljiti zahtjeve redovitog surfanja i održati se na mjestu kod svakog pokreta. Osmislili smo liniju kupaćih kostima prilagođenih vašem obliku tijela i redovitom bavljenju surfanjem.

Aktivni na plaži!

Bez obzira na to surfate li ili se kupate, ne želite ostati bez kostima! Stoga sve kostime ispitujemo u valovima. Svaki model odgovara surfanju i drugim vodenim sportovima: SUP-u, jedrenju, kitesurfingu, kupanju itd.

OBLIK TIJELA

Savršen pratitelj u surfanju. Nadahnut gornjim dijelom istoimenog kostima, sjajno ističe grudi, a otvor između grudi omogućava propuštanje vode i moderan izgled.Dvostruko podešavanje na leđima omogućava slobodno kretanje rukama.Nogavice srednjeg kroja.

ISPITIVANJA POSTOJANOSTI NA VALOVIMA

Osmišljavamo kupaće kostime koji su postojani na valovima. Za ispitivanje koristimo skupinu surferica različite građe koje slijede protokol ispitivanja u bazenu našeg sjedišta u Hendayeu u jugozapadnoj Francuskoj. Taj protokol reproducira stvarne situacije surfanja. Ako ispitivanje prođe uspješno, slijedi surfanje u moru kako bi se kupaći kostimi ispitali u stvarnim uvjetima korištenja.

Osjećajte se lijepo u našim kupaćim kostimima

Tijekom šest godina, imamo jedan cilj: da se žene lijepo osjećaju u našim kupaćim kostimima. Grudi nisu stisnute, stražnjica nije istaknuta, a dekolte je naglašen. Naš je cilj da sve žene, bez obzira na građu, pronađu kupaći kostim koji im odgovara.

Uklanjanje plastičnih higijenskih naljepnica na kupaćim kostimima

Od 2022., svi ženski kupaći kostimi Decathlon prodavat će se bez plastičnih higijenskih naljepnica. Ta odgovorna odluka štiti naš planet i smanjuje uporabu plastike. Ušteda 940 km plastike svake godine!
Uvijek nosite donje rublje u svlačionicama.

Određivanje veličine suhog i mokrog kupaćeg kostima

Kako bismo jamčili besprijekornu udobnost u vodi, prilagodili smo svoje modele na suhome jer se kupaći kostimi rastežu u vodi. Stoga, preporučujemo da odaberete odgovarajuću veličinu. Kupaći kostim mora dobro pristajati uz vaše tijelo u kabini, morate imati osjećaj da vam jamči potporu. Elastin koji sadrže određeni materijali korišteni pri izradi naših kupaćih kostima omekša i rasteže se u vodi.

ŽELITE ZAMIJENITI KUPAĆI KOSTIM?

Veličina ili stil vam ne odgovaraju? Želite ga zamijeniti u Decathlonovoj prodavaonici? Nema problema, samo pazite da ne skinete etiketu s proizvoda u slučaju zamjene.

OLAIAN, DECATHLONOVA MARKA ZA SURFANJE

OLAIAN je nova Decathlonova marka za surfanje i bodyboarding, a nalazi se u mjestu Hendaye, u jugozapadnoj Francuskoj. Nalazimo se na moru, tako da isti dan kad smo ga dizajnirali možemo ispitati kupaći kostim u moru kako bismo provjerili je li postojan na valovima.

Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš

Učinci odjevnog predmeta na okoliš procjenjuju se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice kratkih rukava, hlače, ruksaci itd.).
Decathlon sudjeluje dobrovoljno u ovome koraku prikazivanja učinka na okoliš.
Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav Glavna tkanina: 18% Elastan; : 82% Poliester; Podstava: 100% Poliester;
Upute o brizi Prati prije prve uporabe. Isprati čistom vodom nakon uporabe.
Upute za pranje
Strojno pranje - 30° max - nježno
Strojno pranje - 30° max - nježno
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Ograničena uporaba: Ne preporučuje se redovita upotreba u kloriranoj vodi.

Naše obaveze

Testirajte proizvod Ovaj je proizvod ispitan tijekom korištenja u Hendayeu te je podvrgnut raznim ispitivanjima u laboratoriju kako bi se zajamčila kvaliteta pri korištenju za koje je namijenjen: ispitivanja elastičnosti i stabilnosti tkanine, postojanosti boja pri trenju, pranju, u kontaktu s morskom vodom, s kloriranom vodom i pri izlaganju suncu te ispitivanja stanja proizvoda nakon nekoliko pranja.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima