Referentni broj : 8511485
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ŽENSKI KUPAĆI KOSTIMI ZA SURFANJE ZA POČETNICE

Jednodijelni kostim za surfanje Cori Poly

OLAIAN
4/5
4/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Dizajnirali smo ovaj kupaći kostim za početnice u surfanju u plićaku. Ovaj jednodijelni ženski kupaći kostim veže se na vratu. Vrlo je ženstven zahvaljujući otvorenim leđima i slobodnim ramenima.

Prednosti proizvoda

Ostaje na mjestu na valovima Dizajn je prilagođen za stabilnost u najmanjim valovima (plićak)

Tehničke informacije

POČETNICA STE U SURFANJU

Učite surfati ili surfate nekoliko puta godišnje, tijekom odmora ili putovanja. Ostajete tamo gdje možete stajati, u malim valovima ili plićaku. Vježbate zbog zadovoljstva koje vam donosi boravak u vodi. Tijekom vježbanja često padate, ali padate na valovima male snage. Osmislili smo široku liniju kupaćih kostima prilagođenih obliku tijela i povremenom bavljenju surfanjem.

Aktivni na plaži!

Bez obzira na to surfate li ili se kupate, ne želite ostati bez kostima! Stoga sve kostime ispitujemo u valovima. Svaki model odgovara surfanju i drugim vodenim sportovima: SUP-u, jedrenju, kitesurfingu, kupanju itd.

OBLIK TIJELA

Sa svojim vrlo ženstvenim krojem, jednodijelni se kupaći kostim Clea prilagođava svim oblicima tijela. Sa svojim dubokim V izrezom, idealan je za one koje žele isticati svoj dekolte. Odvojivi umetci ugrađeni u kupaći kostim ističu obline grudi. Leđa i ramena su otvorena. Rezovi ispod grudi jamče skladnu siluetu. Srednja nabranost jamči udobnost.

ISPITIVANJA POSTOJANOSTI NA VALOVIMA

Osmišljavamo kupaće kostime koji su postojani na valovima. Za ispitivanje koristimo skupinu surferica različite građe koje slijede protokol ispitivanja u bazenu našeg sjedišta u Hendayeu u jugozapadnoj Francuskoj. Taj protokol reproducira stvarne situacije surfanja. Ako ispitivanje prođe uspješno, slijedi surfanje u moru kako bi se kupaći kostimi ispitali u stvarnim uvjetima korištenja.

Osjećajte se lijepo u našim kupaćim kostimima

Tijekom šest godina imamo jedan cilj: učiniti žene lijepima u našim kupaćim kostimima. Grudi nisu stisnute, stražnjica nije istaknuta, a dekolte je naglašen. Naša je misija da svaka žena pronađe kupaći kostim koji joj odgovara bez obzira na građu tijela.

Što su umetci?

Umetak je rješenje integrirano u gornjem dijelu kupaćeg kostima koje omogućuje isticanje oblika grudi i oblikovanje okruglih grudi bez označivanja šavova ili nadraživanja, za razliku od izrezanih i našivenih pjenastih jastučića. Olaian je mislio na vas i vašu udobnost, te dao prednost korištenju umetaka za većinu modela. Umetak može biti odvojiv što omogućava promjenu veličine za pola broja.

Ovaj kupaći kostim ima odvojive umetke

Odvojiv umetak omogućuje fleksibilnost kroja te posljedično promjenu veličine za pola broja.

Određivanje veličine suhog i mokrog kupaćeg kostima

Kako bismo jamčili besprijekornu udobnost u vodi, prilagodili smo svoje modele na suhome jer se kupaći kostimi rastežu u vodi. Stoga, preporučujemo da odaberete odgovarajuću veličinu. Kupaći kostim mora dobro pristajati uz vaše tijelo u kabini, morate imati osjećaj da vam jamči potporu. Elastin koji sadrže određeni materijali korišteni pri izradi naših kupaćih kostima omekša i rasteže se u vodi.

ŽELITE ZAMIJENITI KUPAĆI KOSTIM?

Veličina ili stil vam ne odgovaraju? Želite ga zamijeniti u Decathlonovoj prodavaonici? Nema problema, samo pazite da ne skinete etiketu s proizvoda u slučaju zamjene.

Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš

Učinci odjevnog predmeta na okoliš procjenjuju se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice kratkih rukava, hlače, ruksaci itd.).
Decathlon sudjeluje dobrovoljno u ovome koraku prikazivanja učinka na okoliš.
Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/

OLAIAN, DECATHLONOVA MARKA ZA SURFANJE

Smješten u Hendayeu u jugozapadnoj Francuskoj, OLAIAN je Decathlonov brend za surfanje i bodyboarding. Nalazimo se na moru, tako da isti dan kad smo ga dizajnirali možemo ispitati kupaći kostim u moru kako bismo provjerili je li postojan na valovima.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
82% Poliester, 18% Elastan
Podstava
100% Poliester
Našivak
80% Poliamid, 20% Elastan
Upute o brizi Isprati čistom vodom nakon uporabe.
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Ograničena uporaba: Ne preporučuje se redovita upotreba u kloriranoj vodi.

Naše obaveze

Testirajte proizvod Ovaj je proizvod ispitan tijekom korištenja u Hendayeu te je podvrgnut raznim ispitivanjima u laboratoriju kako bi se zajamčila kvaliteta pri korištenju za koje je namijenjen: ispitivanja elastičnosti i stabilnosti tkanine, postojanosti boja pri trenju, pranju, u kontaktu s morskom vodom, s kloriranom vodom i pri izlaganju suncu te ispitivanja stanja proizvoda nakon nekoliko pranja.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima