Referentni broj : 8569331
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ŠTITNICI ZA LEĐA I TIJELO ZA JAHANJE

Kaciga za jahanje 520 mat crna za djecu i odrasle

FOUGANZA

Boja : CRNA / Tamnosiva

Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Naš tim osmislio je ovu udobnu i čvrstu kacigu za zaštitu glave u slučaju pada bez obzira na vrstu jahanja. Tražite udobnu kacigu za jahanje? Ovaj model ima ergonomski remen koji je tako udoban da ga nećete ni osjetiti. Podkapu možete odvojiti zbog pranja, a isto tako i zamijeniti.

Prednosti proizvoda

Zaštita od udaraca Izdržljiva kaciga za jahanje, certificirana u skladu s normom EN1384:2107.
Udobnost korisnika Udobne trake i pjena za smanjenje točaka pritiska.
Ventilacija Sustav provjetravanja održava glavu hladnom.
Stabilnost Redizajniran remen za bolje prianjanje uz glavu.

Tehničke informacije

Norme:

U skladu s normom EN1384:2017.

Veličine:

od 53 do 61.

Mala težina:

520 g (veličina 57).

Zaštita:

Kaciga treba zaštititi glavu jahača. Model 520 sadrži oblogu osmišljenu za apsorpciju dijela energije udarca kroz djelomičnu deformaciju obloge i/ili zaštitnog materijala. U slučaju pada zamijenite kacigu: oštećenje nije uvijek vidljivo.

Udobnost:

Jedan od najvećih izazova bio je ponuditi čvrstu, laganu i udobnu kacigu. Tim Fouganze usmjerio se na ergonomske trake budući da one prianjanju uz lice jahača. Izrađene su od mekanog i spužvastog poliestera za pravu udobnost! Odvojiva podstava periva je u perilici i pričvršćena za kacigu čičak-trakom. Pjena je precizno podstavljena kako bi smanjila pritisak na glavu.

Optimalno prozračivanje:

Bez obzira na to jašete li konja ili ponija, napor je osjetan! Da se ne biste pregrijavali, kaciga 520 veoma je prozračna. Zahvaljujući sustavu od 27 otvora sprijeda i na vrhu, kao i kanalima ispod obloge, zrak cirkulira i hladi glavu. Zrak ulazi s prednje strane kacige i izlazi straga. Više nećete jahati oznojene kose!

Prianjanje:

Kaciga koja ne prianja uz glavu i pokreće se ne ispunjava svoju svrhu. Za dobro prianjanje, remen kacige 520 iznova je dizajniran. Nakon brojnih ispitivanja, naši su dizajneri osmislili ergonomski sustav koji prolazi duž vrata jahača - bez stiskanja - i ispod brade. Remen odgovara obliku glave jahača bez ograničavanja kretanja. Tako kaciga ostaje na mjestu. Misija obavljena!

Odabir kacige:

Kaciga 520 dostupna je u više veličina, od 53 do 61. Iako Decathlonove trgovine imaju širok asortiman, možda vaša veličina neće biti dostupna. Možete je naručiti putem naše mrežne stranice! Za ispravan odabir veličine, izmjerite opseg glave i isprobajte kacigu. Kaciga mora dobro prianjati da bi vas zaštitila! Djeci nikad ne kupujte preveliku kacigu pod pretpostavkom da će glava rasti.

Praktično:

Budući da kopče nisu uvijek praktične tijekom jahanja i brojne jahačice žele raspustiti kosu pri jahanju, kaciga 520 ima trik u rukavu. jedna traka remena prolazi duž stražnjeg dijela vrata i možete gurnuti pomoću nje konjski rep kako kosa ne bi bježala izvan kacige. Mislili smo na sve!

Periva i odvojiva podstava:

Kaciga 520 sadrži pjenastu podstavu s mrežicom za pravu udobnost. Ova podstava s čičak-trakom odvojiva je i periva ručno u hladnoj vodi. Ako kaciga nije pretrpjela oštećenje, a želite promijeniti podstavu, nema problema! Možete kupiti novu podstavu bez ulaganja u novu kacigu.

Lako održavanje:

Obrišite kacigu izvana krpom.
Preporučujemo da ne nanosite otapala i slična abrazivna sredstva koja mogu oštetiti kacigu i uzrokovati prerano trošenje. Podstava se može odvojiti i prati u perilici na 30 °C.
Za zaštitu i prijenos, vreća štiti od nečistoće, ogrebotina i svjetlosti.

Elegantan izgled:

Ovisno o stilu jahanja i osobnom ukusu, kaciga 520 dostupna je u različitim modelima. Obojena ili prekrivena tkaninom, odgovara svakom jahaču. Neki će odabrati glatke linije i klasičnu verziju, drugi će odabrati dvobojni model. Što se tiče ukrasa, svima će se svidjeti.

Namještanje kacige:

Za optimalnu zaštitu kaciga bi trebala pristajati uz glavu a da nije preuska. Kad su remen i kopča dobro namješteni, kaciga se ne smije pomicati naprijed, nazad, ili u stranu, čak ni tijekom kretanja.
Remen kacige mora proći ispod čeljusti umjesto ispred nje. Mora biti dovoljno stegnut da sprječava pomicanje kacige, ali ne smije gušiti.

Ublažavanje udaraca:

Kaciga je osmišljena za apsorbiranje dijela energije udarca djelomičnim deformiranjem obloge ili zaštitnog materijala.

Kaciga može umanjiti ozbiljnost ozljeda glave. Zaštita koju vaša kaciga nudi ovisi o nezgodi. Nošenje kacige ne može uvijek spriječiti fatalnu ili ozbiljnu ozljedu.

Savjet za održavanje:

Znamo da željno želite isprobati kacigu, ali radi sigurnosnih razloga pročitajte upute za upotrebu.
Kaciga je namijenjena jahanju i ne smije se upotrebljavati za motociklističke, snježne ili zračne sportove. Nažalost, odlučite li se na bob, Formulu 1 ili zmajarenje, kaciga vas neće zaštititi. Potražite odgovarajuću zaštitu.

Rok trajanja:

Preporučujemo zamjenu kacige pet godina od dana proizvodnje (otisnutog na etiketi) ako kaciga nikad nije bila udarena i ako je bila spremana u odgovarajućim uvjetima.

Šteta se možda neće vidjeti, ali kacigu koja je pretrpjela udarac svejedno je potrebno zamijeniti.

Uvjeti povrata osobne zaštitne opreme:

Kaciga je OZO (Osobna zaštitna oprema).
Provjerite odgovara li vam proizvod prije kupovine (model, veličina, boja).
Ako je želite vratiti, pazite na sljedećepričvršćene upute i dodatci te originalna ambalaža. To će omogućiti ponovnu prodaju. Zajedno možemo poštivati svoj planet.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Projektil
40% Polikarbonat, 60% Akrilonitril butadien stiren
Glavna podstava
100% Pjeneći polistiren
Remen
100% Poliamid
Kopče
100% Polioksimetilen
Savjeti o zalihama Čuvati daleko od izvora topline, kao što su grijalice i iza stražnjih sjedala vozila na suncu To može narušiti zaštitna svojstva polistirena
Ograničena uporaba: Služi za jahanje. SVAKA UDARENA KACIGA MORA SE ZAMIJENITI

Naše obaveze

Nadležno tijelo br. 2008, Dolomiticert scarl
Testirajte proizvod Kaciga je ispitana u nezavisnom laboratoriju, u skladu sa zakonima na snazi.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima

sigurnosna oprema