Referentni broj : 8403223
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ODIJELO ZA TOPLU VODU

Kratko odijelo za surfanje 1,5 mm žensko crno

OLAIAN
4.5/5
4.5/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Dizajnirali smo ovaj shorty za srednje početnice koje surfaju u plićaku. Žensko neoprensko kratko odijelo debljine 1,5 mm sa zatvaračem na leđima za uporabu u vodi > 22 °C. Početnici.Surfanje: do 1 sat.

Prednosti proizvoda

Jednostavno oblačenje / skidanje Zatvarač na leđima olakšava oblačenje i skidanje

Tehničke informacije

POČETNICA STE U SURFANJU

Početnik ste u surfanju i ne surfate više od nekoliko puta godišnje, na ljetovanju ili odlasku na surfanje. Ostajete tamo gdje možete stajati, u malim valovima ili plićaku. Vježbate zbog zadovoljstva koje vam donosi boravak u vodi. Tijekom vježbanja često padate, ali padate u valovima male snage. Osmislili smo asortiman prilagođen vašem obliku tijela i povremenom bavljenju surfanjem.

Kako pravilno odabrati odijelo za surfanje? (Prvi korak)

Prvi kriterij za izbor odijela za surfanje jest temperatura vode. Temperatura vode razlikuje se ovisno o mjestu i dobu godine. Stoga provjerite da temperatura vode odgovara preporučenom temperaturnom razredu: Topla voda iznad 20 °C. Voda umjerene temperature između 17 °C i 22 °C. Hladna voda između 12 °C i 17 °C. Vrlo hladna voda između 7 °C i 12 °C. Provjerite temperaturu vode na seatemperature.org.

Kako pravilno odabrati odijelo za surfanje? (Drugi dio)

Drugi kriterij koji valja uzeti u obzir je trajanje surfanja. Ako surfate manje od jednog sata, prikladni su modeli 100. Do dva sata odaberite modele 500, a do tri sata modele 900. U odnosu na modele 100 modeli 500 su topliji, smanjuju umaranje (više slobode pokreta) i nadraživanje. Isto vrijedi za modele 900 u odnosu na modele 500. NAPOMENA: modeli 900 se lako oblače.

Odabir odgovarajuće veličine

Radi potpunog iskorištavanja funkcionalnosti vašeg odijela neophodno je odabrati odgovarajuću veličinu. Odijelo za surfanje treba biti pripijeno uz tijelo, bez ikakvih vidljivih nabora. Normalno je da se čini pretijesno i neudobno kod isprobavanja na suho, ali to nestaje kad se odijelo smoči.

Zatvarač

Naši patentni zatvarači ispitani su u laboratoriju kako bismo osigurali njihov optimalan životni vijek i dobru otpornost na slanu vodu. Zatvarač se nalazi na stražnjoj strani odijela za veću udobnost prilikom bavljenja vodenim sportovima (izduženi položaj kod veslanja rukama).

Ostanite dulje u toplome zahvaljujući termičkoj dodatnoj opremi! Odgovarajuća odjeća za svaki temperaturni razred...

Kad smo u vodi, najviše tjelesne topline gubimo kroz najizloženije dijelove tijela (stopala, ruke i glava). U tom pogledu, preporučuje se upotreba sljedećih dodataka:
- u toploj ili umjereno toploj vodi (iznad 17 °C) => niske papuče od neoprena.
- u hladnoj vodi (12 – 17 °C): visoke papuče (čizmice) i rukavice.
- u vrlo hladnoj vodi (7 – 12 °C): Visoke papuče (čizmice), rukavice, fantomka...
Potražite sve naše dodatne proizvode od neoprena na decathlon.hr

OLAIAN, DECATHLONOVA MARKA ZA SURFANJE

OLAIAN je nova Decathlonova marka za surfanje i bodyboarding, a nalazi se u mjestu Hendaye, u jugozapadnoj Francuskoj. U našim uredima na obali u istom danu možemo dizajnirati proizvod za surfanje i ispitati ga u stvarnim uvjetima.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Pjena
100% Pjenasta stiren butadien guma
Glavna tkanina
100% Poliester
Upute o brizi Isprati čistom vodom nakon uporabe.
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Savjeti o zalihama Na suhom i prozračnom mjestu. Izbjegavajte izvore topline. Ne ostavljajte da se suši na suncu kako biste produžili životni vijek svojega odijela. Ne savjetuje se pranje u perilici.
Ograničena uporaba: Namijenjeno za vodu između 20 i 25 °C. Trajanje do 1 sat.

Naše obaveze

Testirajte proizvod Razvili i testirali naši dizajnerski timovi u Hendayeu (Francuska). Materijali upotrijebljeni za izradu ovog proizvoda ispitani su u laboratoriju kako bi bila zajamčena najbolja kvaliteta i trajnost.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima