NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8385702
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
SUNČANE NAOČALE ZA PLANINARENJE ZA ODRASLE

Krpica za čišćenje naočala Clean 100 zelena

QUECHUA
4.4/5
4.4/5
Decathlon
Mekana krpica od mikrovlakana za čišćenje stakala naočala bez ogrebotina. Zahvaljujući mikrovlaknima krpica CLEAN 100 nježno čisti naočale bez oštećivanja.

Prednosti proizvoda

Jednostavno održavanje Krpica od mikrovlakana: omogućuje lako i učinkovito čišćenje naočala.

Tehničke informacije

KRPICA ZA ČIŠĆENJE


Materijal: 100% poliester
Dimenzije: 20 x 20 cm
Kompaktna, može se posvuda ponijeti
.

Izrađena je od mikrovlakana. Idealna za čišćenje naočala i drugih optičkih proizvoda sa staklima (naočala, nadnaočala i sl.). Materijal od mikrovlakana koristi se za otklanjanje otisaka prstiju, prašine i sl. bez opasnoti od ogrebotina.

Ekološki pristup

Budući da smo svjesni da moramo djelovati kako bismo očuvali svoje igralište, brend Quechua predan je cilju smanjenja učinka na okoliš svojih proizvoda. Trenutačno ovaj proizvod nije dizajniran na ekološko prihvatljiv način, no svaki dan radimo na tome da ga učinimo prihvatljivijim: eko dizajn, mogućnost popravka i održivost u središtu su našeg razvoja.

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
100% Poliester
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Savjeti o zalihama Kvaliteta vida ovisi o pravilnom održavanju naočala. Futrola je vrlo bitna! Držite naočale u futroli kako biste spriječili nastanak ogrebotina, udarce i lomljenje.

Naše obaveze

Testirajte proizvod Sve sportske naočale ispitali smo u laboratorijima DECATHLONA i u uvjetima sličnima onima s kojima ćete se susresti tijekom upotrebe. Timovi dizajnera, voditelj proizvoda, inženjeri i dizajneri uvjerili su se da su naši proizvodi savršeno prilagođeni korištenju na terenu.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima