CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8586949
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
KUPAĆI KOSTIMI ZA DJEVOJČICE

Dvodijelni kupaći kostim za surfanje Bali 100 dječji plavi

OLAIAN
4/5
4/5

Boja : Tirkiznoplava

Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Osmišljen za početnice u surfanju na pjeni. Ovaj dvodijelni dječji kupaći kostim ima tanke naramenice i klasične gaćice tako da je stabilan na valovima.

Prednosti proizvoda

Ostaje na mjestu na valovima Dizajn je prilagođen za stabilnost u najmanjim valovima (pjena)

Tehničke informacije

POČETNICA STE U SURFANJU

Vaša kćer počinje surfati u vrlo malim valovima. Ostaje tamo gdje može stajati i gdje je pod nadzorom. Želi se zabaviti na valovima i uživati u novim iskustvima. Dok uči surfati padat će na valovima male snage. Dizajnirali smo kupaće kostime prikladne za upoznavanje sa surfanjem i prilagođene obliku tijela mladih surferica kako bi sigurno pristajali u malim valovima.

OBLIK TIJELA

Dizajnirali smo ovaj dvodijelni kupaći kostim Bali kako bi mlade surferice mogle uživati u upoznavanju za surfanjem. Gornji dio s tankim naramenicama ostaje na mjestu na valovima. Kupaći kostim se lako sprema zahvaljujući ušivenom džepu, pa ga male surferice mogu ponijeti bilo gdje.

VELIČINE DJEČJIH KUPAĆIH KOSTIMA

Evo poveznice između starosne dobi i visine na našim etiketama:
4/5 godine: od 105 do 114 cm
5/6 godina: od 115 do 124 cm
7/8 godina: od 125 do 132 cm
8/9 godina: od 133 do 142 cm
10/11 godina: od 143 do 150 cm
12/13 godina: od 151 do 160 cm
14/15 godina: od 161 do 169 cm

Određivanje veličine suhog i mokrog kupaćeg kostima

Kako bismo jamčili besprijekornu udobnost u vodi, prilagodili smo svoje modele na suhome jer se kupaći kostimi rastežu u vodi. Stoga, preporučujemo da odaberete odgovarajuću veličinu. Kupaći kostim mora dobro pristajati uz vaše tijelo u kabini, morate imati osjećaj da vam jamči potporu. Elastin koji sadrže određeni materijali korišteni pri izradi naših kupaćih kostima omekša i rasteže se u vodi.

ISPITIVANJA POSTOJANOSTI NA VALOVIMA

Osmišljavamo kupaće kostime koji su postojani na valovima. Za ispitivanje koristimo uzorak od barem dvanaest surferica različite građe koje slijede protokol ispitivanja u bazenu našeg sjedišta u Hendayeu. Taj protokol reproducira stvarne situacije surfanja. Ako ispitivanje prođe uspješno, slijedi surfanje u moru kako bi se kupaći kostimi ispitali u stvarnim uvjetima korištenja.

ŽELITE ZAMIJENITI KUPAĆI KOSTIM?

Veličina ili stil vam ne odgovaraju? Želite ga zamijeniti u Decathlonovoj prodavaonici? Nema problema, samo pazite da ne skinete etiketu s proizvoda u slučaju zamjene.

OLAIAN, DECATHLONOVA MARKA ZA SURFANJE

OLAIAN je nova Decathlonova marka za surfanje i bodyboarding, a nalazi se u mjestu Hendaye, u jugozapadnoj Francuskoj. Nalazimo se na moru, tako da isti dan kad smo ga dizajnirali možemo ispitati kupaći kostim u moru kako bismo provjerili je li postojan na valovima.

Što je OLAIAN?

Proizvodi za surfanje Tribord sad su postali proizvodi OLAIAN, novi Decathlonov brand posvećen surfanju, bodyboardingu i skimboardingu. Oznake na svim proizvodima za surfanje se postepeno zamjenjuju. Zbog toga možete imati različit logo na svome proizvodu od onoga prikazanog na izložbenom proizvodu.

Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš

Učinci odjevnog predmeta na okoliš procjenjuju se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice kratkih rukava, hlače, ruksaci itd.).
Decathlon sudjeluje dobrovoljno u ovome koraku prikazivanja učinka na okoliš.
Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
80% Poliamid, 20% Elastan
Glavna podstava
100% Poliester
Upute o brizi Isprati čistom vodom nakon uporabe.
Upute za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Ograničena uporaba: Ne preporučuje se redovita upotreba u kloriranoj vodi.

Naše obaveze

Testirajte proizvod „Ovaj je proizvod ispitan tijekom korištenja u Hendayeu te je podlijegao raznim ispitivanjima u laboratoriju kako bi se zajamčila kvaliteta tijekom korištenja kojemu je namijenjen: ispitivanja elastičnosti i stabilnosti tkanine, postojanosti boja pri trenju, pranju, u kontaktu s morskom vodom, s kloriranom vodom i pri izlaganju suncu te ispitivanja stanja proizvoda nakon nekoliko pranja‟
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima