Referentni broj : 8334028
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
LOPTICE, RUKAVICE I TEE ZA GOLF

Loptice za golf Distance bijele 12 komada

INESIS
4.5/5
4.5/5

Boja : Bijela

Decathlon
Dizajnirali smo ovu lopticu za početnike u golfu (hendikep >30) koji žele otkrivati golf na terenu. Nova loptica Distance 100 ima smanjeni utjecaj na okoliš.

Prednosti proizvoda

Ekodizajn Optimizirani dizajn za smanjenje utjecaja na okoliš
Daljina U skladu s normama o dosegu loptice određenima pravilima igre
Mekoća Loptica za snažan osjećaj.
Kontrola putanje Umjereno prianjanje na terenu.
Izdržljivost Surlyn daje umjeren otpor obloge loptice.

Tehničke informacije

Smanjeni utjecaj na okoliš.

Kao početnik u golfu, gubite dosta loptica. Ali svaka izgubljena loptica ima negativan utjecaj na planetu. Na tome smo radili kad je riječ o loptici Distance 100 verzija 2021. Umjesto poboljšanja njezine izvedbe ili dodatnog smanjenja cijene, smatrali smo da će najbolje biti smanjiti njezin utjecaj na okoliš.

Ništa nije izgubljeno

Odlučili smo upotrijebiti otpadni materijal iz proizvodnog postupka tijekom izrade.
Naše je istraživanje pokazalo da možemo upotrijebiti do 22% ponovno obrađenog materijala u jezgri, 33% u žutoj oblozi i 50% u bijelog oblozi, bez negativnog utjecaja na izvedbu loptice.

Manje je bolje

Sve loptice za golf, mat ili sjajne, lakirane su. Bolje izgledaju, trajnije su, ali nisu baš ekološki prihvatljive. Stoga smo na loptici Distance 100 uklonili lakirani sloj.
To ni u kojem slučaju ne utječe na izvedbu lotpice. Upitali smo početnike u golf smeta li im to i većina je odgovorila ne, sviđa im se satenski izgled te ako je to bolje za planetu, tada nema problema. To smo i učinili

Održiva ekonomija

Ti odabiri tijekom postupka proizvodnje loptice Distance 100 štede 125 tona CO2 godišnje. To je jednako kao i 125 prekoatlantskih letova.

Ciljajte

U asortimanu smo redizajnirali liniju poravnanja loptice Inesis 2021 kako bi bila učinkovitija bez ometanja ako je ne koristite. A ako je uparite s novim putterima Inesis, tada dolazi do magije!

TEHNIČKE ZNAČAJKE

Konstrukcija: dvodijelna
Vanjska obloga: Surlyn (Ionomer)
Jezgra: Guma
Kompresija: 95
Broj udubina: 440

Zašto smo jeftiniji?

Inesis ne očekuje od golfera da plaćaju za nešto što neće poboljšati njihovu igru. Stoga smo u proizvodnji i distribuciji loptica izostavili posrednike.
Isto tako ne sponzoriramo turnire, profesionalne igrače niti ulažemo u skupe reklamne kampanje.
Svoje loptice nudimo po najpovoljnijoj cijeni za golfere.

SAVJET ZA ODRŽAVANJE

Lopticu čistite što češće, a ako je moguće prije svakog udarca, uvođenja u igru i na puttovima. Često provjeravajte lopticu kako biste provjerili u kakvom je stanju i kako biste osigurali da dobro leti i bude točnija.

Može li se loptica Distance 100 koristiti za natjecanja?

Lopticu Distance 100 možete koristiti na amaterskim natjecanjima. Certificiranje R&A je potrebno samo za profesionalne turnire. Za smanjenje troškova i učinaka na okoliš, sastav loptice prilagodili smo u skladu s ostacima materijala dostupnim u vrijeme proizvodnje, stoga nije prikladna za certificiranje. Svaka loptica posebno u skladu je sa svim kriterijima za certificiranje R&A (duljina leta, veličina i težina).

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavni dio
100% Guma - butadienska guma
Projektil
100% Surlin

Naše obaveze

Našim igračima golfa povjeravamo da ocjenjuju i odobravaju naš pribor za golf. Iznesena mišljenja i ocjene uzimamo u obzir i postupamo u skladu s njima kad nisu zadovoljavajuće. Dakle, možete pogledati ocjene koje su loptici 100 dali naši kupci i zašto ne biste i sami sudjelovali u usavršavanju naših proizvoda tako da ostavite i svoju ocjenu.
Testirajte proizvod Kako bi zadovoljile tehničke zahtjeve, naše se loptice podvrgavaju sljedećim ispitivanjima: kontrola udaljenosti, nježan udarac, spin, izdržljivost vanjske obloge
.Ta ispitivanja provode iskusni ispitivači, kao i roboti u laboratoriju.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima