NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8544555
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
MUŠKA ODJEĆA ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Majica kratkih rukava za surfanje s UV zaštitom muška zelena

OLAIAN
4.4/5
4.4/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Osmišljena za zaštitu od sunca tijekom surfanja i bodyboardinga do jednog sata Majica uz tijelo kratkih rukava protiv UV zraka za zaštitu od sunca, čak i u vodi, štiti i od nadraživanja u kontaktu s daskom. Uski kroj i uzica za stabilnost.

Prednosti proizvoda

Zaštita od sunca Tkanina UPF50+. I mokro štiti od sunca. Zaustavlja najmanje 95 % UV zraka.
Manje iritacija Pripijeni kroj i bešavni umetci ispod pazuha. Surfanje do 2 sata.
Ostaje na mjestu na valovima Uzica i petlja na dnu drže majicu na mjestu tijekom surfanja.
Brzo sušenje Tkanina od sintetike i poliestera koja se brzo suši.
Jednostavno održavanje Struktura tkanine sprječava zadržavanje pijeska.

Tehničke informacije

Kako odabrati majicu s UV zaštitom (1. dio)

Sve majice sa zaštitom od UV zračenja imaju UPF 50+ tj. maksimalnu razinu zaštite od sunca. Moguće je birati dužinu rukava, a izbor ovisi o uvjetima treninga. Budući da je surfanje iznimno naporno, odlučili smo napraviti liniju prvenstveno za taj sport.
Kod surfanja izbor je u vezi s njegovim trajanjem: 1, 2 ili 3 sata.

Kako odabrati majicu s UV zaštitom (Drugi korak: Prema trajanju tjelesne aktivnosti)

1 sat: Povremena aktivnost. Možete birati između širokog (najvažnije je lagano oblačenje i udobnost dok je suha) ili pripijenog kroja majice (najvažnija je udobnost kad je vlažna). Sustav kopči za pričvršćivanje na kratke hlače omogućuje stabilnost proizvoda.
2 sata: Redovita aktivnost. Majica bez šavova ispod ruku jamči udobnost nošenja kad je mokra, a uzica povećava još više njenu stabilnost.
3 sata: Intenzivna aktivnost. Dodatna toplina za dulji boravak u vodi.

Štiti od UV zraka i kad je mokro

Tkanina ovog proizvoda protiv UV zraka OLAIAN omogućuje zaustavljanje najmanje 98% UVB zraka i 95% UVA zraka (UPF 50+). To je jamstvo učinkovite zaštite od sunca. Može se koristiti na kopnu i u vodi, za vodene i nautičke sportove. Gustoća tekstilnih vlakana filtrira UV zrake, za dugotrajnu zaštitu, čak i nakon pranja. Pozor: elastan u materijalu može izgubiti svojstva u kloriranoj vodi.

Što znači UPF 50+?

UPF je indeks zaštite od sunca (Ultra Violet Protection Factor) standardiziran na svjetskoj razini. Određuje razinu zaštite tkanine te, preciznije, koliko UV zraka propušta. Kako bi bila u skladu s normama, mora zaustaviti najmanje 95 % UV zraka. UPF 50 + znači da tkanina zaustavlja najmanje 95% UVA zraka i 98% UVB zraka.

Smanjenje nadraživanja

Štiti od trenja i iritacija koja stvara kontakt s daskom za surfanje ili bodyboardom. Možete ju također nositi ispod odijela radi zaštite od nadraživanja osobito oko vrata i ispod pazuha. Ovaj smo proizvod osmislili bez šavova ispod pazuha kako bismo smanjili nadraživanja povezana s pokretima veslanja rukama prilikom surfanja. Naša ispitivanja su potvrdila da nema nadraživanja tijekom 2 sata surfanja.

Potpora i stabilnost na valovima

Ova majica s UV zaštitom OLAIAN ima uzicu za stezanje na razini bokova. Ona omogućuje stezanje kako bi majica bila stabilnija. Majica također omogućuje pričvršćivanje uzice kupaćih kratkih hlača kako se ne bi podizala za vrijeme aktivnosti.

Zadržavanje topline i vjetar

Najniža temperatura vode koja se preporučuje za nošenje ove majice s UV zaštitom jest 22 °C. Temperatura zraka može utjecati na ovu preporuku. Naši termički modeli (za surfanje duže od 2 sata) izrađeni su od flisa, neoprena ili od oba materijala. Vjetar može utjecati nepovoljno ako puše više od 15 km/h: U tom slučaju odaberite model od neoprena.

Majica s UV zaštitom za više vodenih sportova

Naše majice s UV zaštitom za surfanje osmišljene su za najzahtjevnije surfere. Naš izbor dizajna čini ih prikladnima i za ostale vodene sportove kao što su kitesurfing, jedrenje na dasci , wakeboarding, skijanje na vodi, aktivno hodanje uz more (obalom) ili SUP (stand-up paddle).

Zaštita od sunca

Kod zaštite od sunca, potrebno je uzeti u obzir i pojave kao što su odsjaj (na vodi, pijesku itd.), toplina, doba dana, itd. Nošenje ove majice ne znači da možete izostaviti ostale mjere zaštite od sunca: nošenje sunčanih naočala, nošenje šešira ili šilterice, redovito nanošenje kreme za zaštitu od sunca, redovito unošenje tekućine, itd.

Zaštita od sunca za surfanje

https://www.olaian.fr/conseils/la-protection-solaire-en-surf-tp_3890

Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš

Učinci odjevnog predmeta na okoliš procjenjuju se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice kratkih rukava, hlače, ruksaci itd.).
Decathlon sudjeluje dobrovoljno u ovome koraku prikazivanja učinka na okoliš.
Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/

Što je OLAIAN?

OLAIAN, DECATHLONOV BREND ZA SURFANJE
Smješten u Hendayeu u jugozapadnoj Francuskoj, OLAIAN je Decathlonov brend za surfanje. U našim uredima na obali u istom danu možemo dizajnirati proizvod za surfanje i ispitati ga u stvarnim uvjetima

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
85% Poliester, 15% Elastan
Upute o brizi Prati prije prve uporabe. Isprati čistom vodom nakon uporabe.
Upute za pranje
Strojno pranje - 30° max - nježno
Strojno pranje - 30° max - nježno
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Ograničena uporaba: Voda > 22 °C. I mokro štiti od sunca. Filtrira 95 % UV zraka.

Naše obaveze

Materijale koji pružaju zaštitu od sunca ispitali su naši inženjeri u laboratoriju. U skladu su sa standardom na snazi: EN 13758-2. Provodimo ispitivanja na sve upotrijebljene materijale prije pokretanja proizvodnje. Imamo također u svojim laboratorijima vlastitu opremu za mjerenje kojom dopunjujemo ispitivanja koja su proveli neovisni laboratoriji. Proizvodi su laboratorijski ispitani mokri, suhi te pri upotrebi u stvarnim uvjetima (rastezani su kao pri upotrebi).
Testirajte proizvod Stvorili su i ispitali naši timovi u Hendayeu (Francuska). Materijali korišteni za izradu ovog proizvoda ispitani su u laboratoriju kako bi se jamčila najbolja kvaliteta i trajnost.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima