Referentni broj : 8330834
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
DJEČJA ODJEĆA ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Majica kratkih rukava za surfanje s UV zaštitom dječja plava

OLAIAN
4.6/5
4.6/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Osmislili naši dizajnerski timovi za zaštitu od sunca na surfanju i bodyboardingu. Početnici.Temp. vode iznad 21 °C. Dječja majica kratkih rukava otporna na UV zrake za zaštitu od sunca, čak i u vodi, štiti i od nadraživanja u kontaktu s daskom. Široki kroj olakšava oblačenje.

Prednosti proizvoda

Zaštita od sunca Tkanina UPF50+.I mokra štiti od sunca. Zaustavlja najmanje 95% UV zraka.
Ostaje na mjestu na valovima Kopča na donjem dijelu majice za spajanje s kratkim hlačama.
Manje iritacija Sprječava trenje o dasku za surfanje. Surfanje 1 sat.
Jednostavno održavanje Struktura tkanine sprječava zadržavanje pijeska.

Tehničke informacije

Kako odabrati majicu s UV zaštitom (Prvi korak)

Sve majice sa zaštitom od UV zračenja imaju UPF 50+ tj. maksimalnu razinu zaštite od sunca. Moguće je birati dužinu rukava, a izbor ovisi o uvjetima treninga. Budući da je surfanje iznimno naporno, odlučili smo napraviti liniju prvenstveno za taj sport.
Kod surfanja izbor je u vezi s njegovim trajanjem: 1, 2 ili 3 sata.

Kako odabrati majicu s UV zaštitom (Drugi korak: Prema trajanju tjelesne aktivnosti)

1 sat: Povremena aktivnost. Možete birati između širokog (najvažnije je lagano oblačenje i udobnost dok je suha) ili pripijenog kroja majice (najvažnija je udobnost kad je vlažna). Sustav kopči za pričvršćivanje na kratke hlače omogućuje stabilnost proizvoda.
2 sata: Redovita aktivnost. Majica bez šavova ispod ruku jamči udobnost nošenja kad je mokra, a uzica povećava još više njenu stabilnost.
3 sata: Intenzivna aktivnost. Dodatna toplina za dulji boravak u vodi.

Štiti od UV zraka i kad je mokro.

Tkanina ovog proizvoda protiv UV zraka OLAIAN omogućuje zaustavljanje najmanje 98% UVB zraka i 95% UVA zraka (UPF 50 +). To je jamstvo učinkovite zaštite od sunca. Može se koristiti na kopnu i u vodi, za vodene i nautičke sportove. Gustoća tekstilnih vlakana filtrira UV zrake, za dugotrajnu zaštitu, čak i nakon pranja.

Što znači UPF 50+?

UPF je indeks zaštite od sunca (Ultra Violet Protection Factor) standardiziran na svjetskoj razini. Određuje razinu zaštite tkanine te, preciznije, koliko UV zraka propušta. Kako bi bila u skladu s normama, mora zaustaviti najmanje 95% UV zraka. UPF 50 + znači da tkanina zaustavlja najmanje 95% UVA zraka i 98% UVB zraka.

Smanjenje nadraživanja

Majica s UV zaštitom smanjuje trenje o dasku za surfanje ili bodyboardom. Široki kroj majice omogućuje lakše oblačenje i više udobnosti kad je suha. Odaberite kroj uz tijelo 100 ili 500 ako želite udobnost dok je mokra ili za nošenje ispod odijela. Smanjenje nadraživanja potvrđeno je za bavljenje surfanjem u trajanju od 1 sat. Ako namjeravate surfati više od 1 sata, više će vam odgovarati majica UV 500 jer ima bešavne umetke ispod pazuha.

Sustav za stabilnost

Ova majica sa zaštitom od UV zraka ima kopču na prednjoj strani za pričvršćivanje uzice kupaćih kratkih hlača radi bolje stabilnosti tijekom vodene aktivnosti. Ovo rješenje namijenjeno je za bavljenje surfanjem do 1 sat. Za aktivnosti dulje od 1 sat bolje je odabrati majicu s UV zaštitom 500 koja ima uzicu za stezanje na razini bokova radi osiguranja bolje stabilnosti. Neželjeno podizanje moglo bi izazvati iritacije na donjem dijelu trbuha.

Zadržavanje topline i vjetar

Najniža temperatura vode koja se preporučuje za nošenje ove majice s UV zaštitom je 22 °C. Temperatura zraka može utjecati na ovu preporuku. Naši termički modeli (za surfanje duže od 2 sata) izrađeni su od flisa, neoprena ili od oba materijala. Vjetar može utjecati nepovoljno ako puše više od 15 km/h: U tom slučaju odaberite model od neoprena.

Svestrana majica za sportove na vodi s UV zaštitom

Naše majice s UV zaštitom za surfanje osmišljene su za najzahtjevnije surfere. Naš izbor dizajna čini ih prikladnima i za ostale vodene sportove kao što su kitesurfing, jedrenje na dasci , wakeboarding, skijanje na vodi, aktivno hodanje uz more (obalom) ili SUP (stand-up paddle).

Štitite malene!

Dječji se obrambeni sustav izgrađuje nakon treće godine, pa je bebina koža vrlo osjetljiva na sunce. Uz istu izloženost, učinci sunca su od 2 do 3 puta jači kod djece nego kod odraslih. Stoga je važno da ih učinkovito zaštitimo.

Zaštita od sunca

Kod zaštite od sunca, potrebno je uzeti u obzir i pojave kao što su odsjaj (na vodi, pijesku itd.), toplina, doba dana, itd. Nošenje ove majice ne znači da možete izostaviti ostale mjere zaštite od sunca: nošenje sunčanih naočala, nošenje šešira ili šilterice, redovito nanošenje kreme za zaštitu od sunca, redovito unošenje tekućine, itd.

Vodič za zaštitu od sunca

https://www.olaian.fr/conseils/top-10-des-idees-recues-sur-la-protection-solaire-tp_3905

Što je OLAIAN?

Proizvodi za surfanje Tribord sad su postali proizvodi OLAIAN, novi Decathlonov brand posvećen surfanju, bodyboardingu i skimboardingu. Oznake na svim proizvodima za surfanje se postepeno zamjenjuju. Zbog toga možete imati različit logo na svome proizvodu od onoga prikazanog na izložbenom proizvodu.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
100% Poliester
Upute o brizi Prati prije prve uporabe. Isprati čistom vodom nakon uporabe.
Upute za pranje
Strojno pranje - 30° max - nježno
Strojno pranje - 30° max - nježno
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Ograničena uporaba: Voda > 22 °C. I mokre štite od sunca. Filtrira 95% UV zraka.

Naše obaveze

Materijale koji pružaju zaštitu od sunca ispitali su naši inženjeri u laboratoriju. U skladu su sa standardom na snazi: EN 13758-2. Provodimo ispitivanja na sve korištene materijale prije pokretanja proizvodnje. Imamo također u svojim laboratorijima vlastitu opremu za mjerenje kojom dopunjujemo ispitivanja koja su proveli neovisni laboratoriji. Proizvodi su laboratorijski ispitani mokri, suhi te pri korištenju u stvarnim uvjetima (rastezani su kao pri korištenju).
Testirajte proizvod Razvili i testirali naši dizajnerski timovi u Hendayeu (Francuska). Materijali upotrijebljeni za izradu ovog proizvoda ispitani su u laboratoriju kako bi bila zajamčena najbolja kvaliteta i trajnost.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima