NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8584524
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
MUŠKA ODJEĆA ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Majica dugih rukava za surfanje s UV zaštitom muška plava

OLAIAN
4.5/5
4.5/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Naš tim dizajnera osmislio je ovu majicu s UV zaštitom za surfanje u toploj vodi do jedan sat. Majica dugih rukava s UV zaštitom štiti vas od sunca, čak i u vodi. Štiti od iritacija u kontaktu s daskom. Široki kroj za lakše oblačenje i kretanje

Prednosti proizvoda

Zaštita od sunca Tkanina UPF50+. Dugi rukavi.Zaustavlja najmanje 95% UV zraka, čak i mokra.
Manje iritacija Ublažava nadraživanja od daske za surfanje ili bodyboarda. Surfanje 1 sat.
Stabilnost Kopča na donjem dijelu majice za spajanje s kratkim hlačama.
Jednostavno održavanje Struktura tkanine sprječava zadržavanje pijeska.

Tehničke informacije

Kako odabrati majicu s UV zaštitom (Prvi korak)

Sve naše majice sa zaštitom od UV zračenja imaju UPF 50+ tj. maksimalnu razinu zaštite od sunca.
Moguće je birati dužinu rukava, a izbor ovisi o uvjetima treninga. Budući da je surfanje iznimno naporno, odlučili smo napraviti liniju prvenstveno za taj sport. Kod surfanja izbor je u vezi s njegovim trajanjem: 1, 2 ili 3 sata.

Kako odabrati majicu s UV zaštitom (Drugi korak: Prema trajanju tjelesne aktivnosti)

1 sat: Povremena aktivnost. Možete birati između širokog (najvažnije je lagano oblačenje i udobnost dok je suha) ili pripijenog kroja majice (najvažnija je udobnost kad je vlažna). Sustav kopči za pričvršćivanje na kratke hlače omogućuje stabilnost proizvoda.
2 sata: Redovita aktivnost. Majica bez šavova ispod ruku jamči udobnost nošenja kad je mokra, a uzica povećava još više njenu stabilnost.
3 sata: Intenzivna aktivnost. Dodatna toplina za dulji boravak u vodi.

Štiti od UV zraka i kad je mokro

Tkanina ovog proizvoda protiv UV zraka OLAIAN omogućuje zaustavljanje najmanje 98% UVB zraka i 95% UVA zraka (UPF 50+). To je jamstvo učinkovite zaštite od sunca. Može se koristiti na kopnu i u vodi, za vodene i nautičke sportove. Gustoća tekstilnih vlakana filtrira UV zrake, za dugotrajnu zaštitu, čak i nakon pranja. Otporna na klor.

Što znači UPF 50+?

UPF je indeks zaštite od sunca (Ultra Violet Protection Factor) standardiziran i normiziran na svjetskoj razini.
Određuje razinu zaštite tkanine te, preciznije, koliko UV zraka propušta.
Kako bi bila u skladu sa standardima, mora zaustaviti najmanje 95% UV zraka. UPF 50 + znači da tkanina zaustavlja najmanje 95% UVA zraka i 98% UVB zraka.

Smanjenje nadraživanja

Majica s UV zaštitom smanjuje trenje o dasku za surfanje ili bodyboardom. Široki kroj majice omogućuje lakše oblačenje i više udobnosti kad je suha. Odaberite kroj uz tijelo 100 ili 500 ako želite udobnost dok je mokra ili za nošenje ispod odijela. Smanjenje nadraživanja potvrđeno je za bavljenje surfanjem u trajanju od 1 sat. Ako namjeravate surfati više od 1 sata, više će vam odgovarati majica UV 500 jer ima bešavne umetke ispod pazuha.

Sustav za stabilnost

Ova majica sa zaštitom od UV zraka ima kopču na prednjoj strani za pričvršćivanje uzice kupaćih kratkih hlača radi bolje stabilnosti tijekom vodene aktivnosti. Ovo rješenje namijenjeno je za bavljenje surfanjem do 1 sat. Za aktivnosti dulje od 1 sat bolje je odabrati majicu s UV zaštitom 500 koja ima uzicu za stezanje na razini bokova radi osiguranja bolje stabilnosti. Neželjeno podizanje moglo bi izazvati iritacije na donjem dijelu trbuha.

Zadržavanje topline i vjetar

Najniža temperatura vode koja se preporučuje za nošenje ove majice s UV zaštitom je 22 °C. Temperatura zraka može utjecati na ovu preporuku. Naši termički modeli (za surfanje duže od 2 sata) izrađeni su od flisa, neoprena ili od oba materijala. Vjetar može utjecati nepovoljno ako puše više od 15 km/h: U tom slučaju odaberite model od neoprena.

Majica s UV zaštitom za više vodenih sportova

Naše majice s UV zaštitom za surfanje osmišljene su za najzahtjevnije surfere. Naš izbor dizajna čini ih prikladnima i za ostale vodene sportove kao što su kitesurfing, jedrenje na dasci , wakeboarding, skijanje na vodi, aktivno hodanje uz more (obalom) ili SUP (stand-up paddle).

Zaštita od sunca

Kod zaštite od sunca, potrebno je uzeti u obzir i pojave kao što su odsjaj (na vodi, pijesku itd.), toplina, doba dana, itd. Nošenje ove majice ne znači da možete izostaviti ostale mjere zaštite od sunca: nošenje sunčanih naočala, nošenje šešira ili šilterice, redovito nanošenje kreme za zaštitu od sunca, redovito unošenje tekućine, itd.

Zaštita od sunca za surfanje

https://www.olaian.fr/conseils/la-protection-solaire-en-surf-tp_3890

Što je OLAIAN?

OLAIAN, DECATHLONOVA MARKA ZA SURFANJE
OLAIAN je nova Decathlonova marka za surfanje i bodyboarding, a nalazi se u mjestu Hendaye, u jugozapadnoj Francuskoj. U našim uredima na obali u istom danu možemo dizajnirati proizvod za surfanje i ispitati ga u stvarnim uvjetima.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
100% Poliester
Upute o brizi Prati prije prve uporabe. Isprati čistom vodom nakon uporabe.
Upute za pranje
Strojno pranje - 30° max - nježno
Strojno pranje - 30° max - nježno
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Ograničena uporaba: Voda > 22 °C. I mokre štite od sunca. Filtrira 95% UV zraka.

Naše obaveze

Materijale koji pružaju zaštitu od sunca ispitali su naši inženjeri u laboratoriju. U skladu su sa standardom na snazi: EN 13758-2. Provodimo ispitivanja na sve korištene materijale prije pokretanja proizvodnje. Imamo također u svojim laboratorijima vlastitu opremu za mjerenje kojom dopunjujemo ispitivanja koja su proveli neovisni laboratoriji. Proizvodi su laboratorijski ispitani mokri, suhi te pri korištenju u stvarnim uvjetima (rastezani su kao pri korištenju).
Testirajte proizvod Stvorili su i ispitali naši timovi u Hendayeu (Francuska). Materijali korišteni za izradu ovog proizvoda ispitani su u laboratoriju kako bi se jamčila najbolja kvaliteta i trajnost.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima