Safe payment

SIGURNO PLAĆANJE
BEZBRIŽNA ONLINE KUPNJA

Na decathlon.hr možete platiti na sljedeće načine:

VISA CARD
VISA ELECTRON
MASTERCARD
MAESTRO
Darovna kartica
Pouzeće

PLAĆANJE POUZEĆEM (PLAĆANJE GOTOVINOM DOSTAVLJAČU PRILIKOM DOSTAVE).Plaćanje u punoj vrijednosti (navedenoj u e-mailu o završetku narudžbe), plativo u hrvatskim kunama direktno dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke.

PLAĆANJE KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM ONLINE


Plaćanje online se vrši kreditnom/debitnom karticom (privatnom ili poslovnom) - pri sigurnim uvjetima. Prihvaćaju se kreditne i debitne kartice VISA (Classic i Electron) i MASTERCARD (uključujući Maestro, ako imaju CVV2/CVC2 kod).

Decathlon.hr kao jamstvo sigurnosti transkacija koristi SixPayments (međunarodni kartični operater).

Za ispravno izvršenje transakcije putem SixPaymentsa trebate dati kod kreditne/debitne kartice (sve brojeve od 4 grupe na prednjoj strani kartice, bez razmaka), datum isteka i otisnuta posljednja 3 broja na poleđini kartice s vašim potpisom (ti podaci, ovisno o kartici, ne moraju se nalaziti na kartici).

Neovisno o valuti računa, transakcije se vrše u kunama prema trenutnom tečaju koji određuje vaša banka, kao i prema uvjetima kartice.

Prilikom plaćanja putem SixPayments, obrada podataka o vašoj kartici se vrši samo i jedino na poslužiteljima SixPaymentsa. Decathlon.hr ne obrađuje i ne čuva podatke o vašoj kreditnoj ili debitnoj kartici.

Iznos s vaše kreditne/debitne kartice bit će povučen kada vaša narudžba bude spremna za slanje.

PLAĆANJE DAROVNOM KARTICOM


Ako imate Decathlon darovnu karticu, možete ju koristiti za plaćanje cjelokupnog iznosa narudžbe ili dijela iznosa narudžbe. Za više informacija kliknite na: Darovna kartica.

BANKOVNO PLAĆANJE


Ako ste pravna osoba, tvrtka, ustanova ili škola, imate mogućnost bankovnog plaćanja. Važno je da u svom korisničkom profilu imate oznaku da ste pravna osoba/tvrtka. Upute za uplatu primate u e-mailu nakon kreiranja narudžbe. Za više informacija kliknite na: B2B.