Provjerite uvjete i mogućnosti dostave / Standardna dostava / Preuzimanje u trgovini / Dostave iz trgovine
Referentni broj : 8404879
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
UZDE I VOĐICE

OGLAVINA ZA PONIJA 580 STRASS CRNA

FOUGANZA

Boja : CRNA

Decathlon
Naš tim zaljubljenika u jahanje osmislio je ovu elegantnu, funkcionalnu oglavinu za različite vrste svakodnevnog jahanja. S elegantnim izgledom i praktičnim detaljima, oglavina 580 smanjuje pritisak na vrat, prednji dio glave i čelo konja za više udobnosti.

Prednosti proizvoda

Čvrstoća Kombinacija bivolje i teleće kože za izdržljivost!
Udobnost korisnika Anatomski tjemeni remen i mekana koža udobniji su za konja.
Jednostavno korištenje Valjkaste kopče i karabiner olakšavaju stavljanje oglavine na konja..
Jednostavno održavanje Nanesite malo sapuna na bivolju kožu i oglavina će biti kao nova!
Anatomski dizajn Ergonomski tjemeni remen, čeoni remen u obliku slova V i zaštitni ulošci.

Tehničke informacije

Udobnost

Bez obzira na vrstu jahanja, bitno je da se konj dobro osjeća. To je ujedno i glavna misija našeg tima. Stoga oglavina 580 vodi računa o udobnosti konja: s ergonomskim tjemenim remenom, zaštitnim podlošcima i podstavom od teleće kože na čeonom i prekonosnom remenu, smanjuje pritisak na vrat i prednji dio glave konja.

Jednostavno stavljanje

Oglavina 580 je osmišljena da zadovolji potrebe što više jahača, pa ima nekoliko pametnih rješenja. Zahvaljujući valjkastim kopčama, vrlo se brzo podešava. Karabiner na podgušnom remenu štedi vrijeme dok obrazni remeni dolaze u različitim veličinama za jednostavnije stavljanje/skidanje! Brzo podesite svoju jahaću opremu kako biste mogli provesti više vremena sa svojim konjem.

Ergonomski oblik:

Oglavina 580 osmišljena je za lako i prirodno podešavanje prema glavi konja, bez obzira na model ili veličinu. Anatomski tjemeni remen obuhvaća vrat konja smanjujući pritisak. Kopče u obliku slova D omogućuju prilagodbu prekonosnog remena glavi konja i ne potežu ular. Bez obzira na razlike među konjima, čeoni remen u obliku slova V uvijek će im omogućiti udobnost.

Estetski izgled:

Oglavina 580 je dostupna u nekoliko izvedbi: savršeno odgovara potrebama jahača, bez obzira na vrstu jahanja. Jeste li preponski jahač? Odaberite opšiveni ili sjajni model. Ljubitelji dresurnog jahanja svakako trebaju odabrati izvedbu sa štrasom, koja ima široki prekonosni remen. Linije, dizajn i materijali oglavine 580 prikladni su za treniranje i natjecanja! Udobnost i stil!

Lako održavanje

Oglavina 580 je izrađena od vrhunske bivolje kože, koja je izdržljiva i jednostavna za čišćenje. Opremu održavajte tako da je redovito čistite glicerinskim sapunom i da povremeno utrljate malo balzama za kožu!

Kako podesiti oglavinu:

Kako bi se dobro namjestila oglavina, žvale bi trebale biti u dodiru s uglovima konjskih usta, bez pritiskanja. Ular treba namjestiti simetrično, a remen ispod vrata ne bi trebao pritiskati vrat konja: između vrata i oglavine treba ostavti prostora da može proći ruka. Ako niste sigurni što trebate učiniti, pitajte svog trenera!

Dobro podešen prekonosni remen:

Prekonosni remen može se namjestiti na različite načine u skladu s temperamentom konja, osjetljivošću usta i mirnoćom vaše ruke. U svakom slučaju, taj dio oglavine treba prilagoditi obliku tijela konja tako da može zadržati opušteni položaj pri kretanju. U slučaju nedoumica u vezi s podešavanjem, potražite pomoć profesionalca. Podbradni remen nije uvijek neophodan i može se jednostavno skinuti.

Vodič kroz veličine:

Oglavina 580 dolazi u tri veličine*:
PS (poni: manje od 140 cm), CS (mali konj: 140 do 160 cm) i FS (konj: više od 160 cm).
*Ove visine grebena su samo okvirne i mogu ovisiti o pasmini i obliku tijela svakog konja.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
100.00% Goveđa koža
Podstava
100.00% Kravlja koža
Kopče
100.00% Nehrđajući čelik
Upute za pranje
Ne perite
Ne perite
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Savjeti o zalihama Preporučljivo držati obješeno na suhom mjestu umjerene temperature.

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima