Ekološki pristup
Bojanje tekstila zahtijeva puno vode i ispušta otpadne vode u okoliš.
Kako bismo smanjili ovaj utjecaj, koristimo sljedeća dva procesa bojenja:1. Ne bojimo unutarnji materijal.2. Koristimo tehniku bojenja bulk dyeing, pri čemu integriramo pigmente boje tijekom proizvodnje pređe za vanjsku tkaninu u plavoj boji, referentni broj 8560509.
Zatvarač je izrađen od recikliranog materijala.
Izotermalno
Laboratorijski smo ispitali hladnjak u skladu s normom EN 12546-2 na okolnoj temperaturi od 32 °C (bez ledenih uložaka i pun do pola).Bilo je potrebno 5 sati da temperatura poraste sa 5 °C (temperatura hrane iz hladnjaka) na 15 °C.
Dodavanjem 600 g leda, vrijeme za porast temperature sa 5 °C na 15 °C povećalo se na 8 sati u istim uvjetima.
Zapremina
Zapremnina: 10 litara.Preporučuje se za 1 do 2 osoba.
Pronaći ćete sustav za uspravno držanje boca tijekom transporta i džep sa zatvaračem.
S vanjske strane nalazi se džep sa zatvaračem kako biste stvari mogli držati na suhom i izbjegli njihov kontakt s hranom (novčanik, ključevi, mapa, fotoaparat itd.).
Ruksak ima i vanjski mrežasti džep s bočne strane.
Dimenzije
Dimenzije rasklopljenog ruksaka: (dužina x širina x visina)
Vanjske dimenzije: 21 x 17 x 38 cm
Dimenzije unutrašnjosti: 20 x 16 x 32 cm
Kad se sklopi, ruksak je kompaktniji, a dimenzije su mu sljedeće: 21 cm širine, 8 cm dubine te 35 cm visine.
Vodootpornost
unutrašnjost ruksaka nije vodootporna. Dno ruksaka propušta vodu.
S unutarnje strane ruksaka može doći do kondenzacije. U tom slučaju, nekoliko kapi vode može proći kroz šavove. Bez brige, to se rijetko događa, a hrana se neće smočiti.
Savjeti za upotrebu
Da biste hranu duže držali svježom, možete staviti vrećice s ledom u hladnjak.
Pri pakiranju, preporučujemo da hranu koju želite očuvati svježom spremite na dno hladnjaka.Konačno, kako biste povećali toplinsku učinkovitost vaše torbe za hlađenje, preporučujemo da je otvarate samo kad morate te da je brzo zatvorite.
Kako se mjeri zapremina ruksaka?
Zapremina svakog ruksaka mjerena je uz pomoć standardne metode: upotrebljavamo malene loptice radi punjenja glavnoga pretinca i svih džepova. Zatim izvadimo loptice te ih stavimo u kontejner sa skalom koji nam daje obujam u litrama.