ŠTITNIK ZA STOPALA ZA KARATE CRVENI

3197277

DOMYOS

149,00 kn

ŠTITNIK ZA STOPALA ZA KARATE CRVENI

Namjena za: zaštitu stopala karatista.
Neophodna zaštita za trening karatista.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
StabilnostRastezljiva čičak traka, rastezljiv oko prstiju i s donje strane stopala
Zaštita od udaracaKompaktna pjena za dobru apsorpciju udaraca.
Otpornost na habanjeVanjska obloga od poliuretana za snažnu zaštitu.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
DIZAJN
Štitnici za stopala za karate izrađeni su od vrlo kompaktne oblikovane pjene sa sintetičkom oblogom koja osigurava zaštitu karatista. Zakopčavanje širokom elastičnom trakom s čičkom omogućuje optimalno prianjanje uz stopalo. Elastične trake osiguravaju potporu donjoj strani stopala i prstima. Štitnici za stopala osmišljeni su u skladu sa zaštitnim normama EU.
2
KAKO ODABRATI ŠTITNIKE ZA STOPALA
- Za potrebe treninga možete koristiti klasičan model. - Za potrebe natjecanja koristite model odobren od strane WKF-a (World Karate Federation).
3
KOJU VELIČINU ŠTITNIKA ODABRATI
Štitnici postoje u veličinama S, M i L. - Veličina S (do EU veličine 38) - Veličina M (EU veličine 39-42) - Veličina L (EU veličine 42 i više) Štitnik možete podesiti pomoću elastične čičak trake straga. .
4
Upute za korištenje
Namijenjeni korištenju s bosim nogama, bez čarapa. Nakon korištenja štitnike je potrebno dobro osušiti. To će spriječiti pojavu neugodnih mirisa i produžiti im vijek trajanja.
5
Upute za održavanje
Čistite ih vlažnom krpicom i vodom sa sapunom. Sušite na sobnoj temperaturi. Ne ostavljajte ih blizu izvora topline, kao npr. radijatora.
Karakteristike
VeličineOd S do L.

Bojacrvena.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Punjenje : 100.0% Poliuretan Vanjska tkanina : 100.0% Poliuretan
    Pokaži rezultate za