Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
Sportski grudnjak za fitnes 120 sivi
  • Sportski grudnjak Light 120 sivi
  • Sportski grudnjak Light 120 sivi
  • Sportski grudnjak Light 120 sivi
  • Sportski grudnjak Light 120 sivi
Sportski grudnjak Light 120 sivi

DOMYOS

8648865

Sportski grudnjak za fitnes 120 sivi

10,49 € (79,04 kn)
s PDV-om
  • Sportski grudnjak Light 120 sivi
  • Sportski grudnjak Light 120 sivi
  • Sportski grudnjak Light 120 sivi
  • Sportski grudnjak Light 120 sivi
Sportski grudnjak Light 120 sivi
Boja :
Veličina :
Nije dostupno online

Dostupnost po trgovinama

Ovaj pamučni sportski grudnjak savršen je za fitness aktivnosti slabijeg intenziteta kao što su istezanje, trening snage, lagani fitness i pilates.

PREDNOSTI PROIZVODA

Potpora grudi

Potpora grudi

LAGANA POTPORA: 10,1% smanjeno kretanje grudi* kod vježbi NISKOG INTENZITETA.
Propuštanje znoja

Propuštanje znoja

Prozračna tkanina koja se brzo suši i održava vas u suhome.
Rastezljivost

Rastezljivost

Udio elastina omogućuje lakoću tijekom kretanja.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Mekan i lagan na vašoj koži

Pamučni grudnjak za fitness 120 Light Support je mekan i lagan na vašoj koži tijekom vježbanja. Zajamčena udobnost!

Sportski dizajn

Zaokružite svoju fitnes garderobu ovim sportskim grudnjakom s elastičnom donjom trakom.

Mekane košarice s mogućnošću dodavanja uložaka od pjene

Grudnjak za fitnes 120 Light Support ima mekane košarice bez podstava.Podstavu od pjene možete dodati pomoću posebnih otvora na ovom modelu.

Grudnjak za aktivnosti slabijeg intenziteta

Ovaj grudnjak za fitnes 120 Light Support savršen je za fitnes aktivnosti slabijeg intenziteta kao što su istezanje, trening snage, lagani fitnes i pilates.

Obavezan sportski dodatak za zaštitu grudi

Dok vježbate, vaše grudi, koje su krhke i poduprte gotovo isključivo kožom, doživljavaju mnogo više stresa nego u svakodnevnom životu. Bez obzira na veličinu košarice ili dob, podložne su pokretima i poskakivanju koji mogu stvoriti silu do pet puta veću od njihove težine. Sportski grudnjak pruža potporu i udobnost koja vam je potrebna tijekom vježbanja. Štiti vaše grudi od udaraca, boli i preranog opuštanja.

Odabir prave potpore: ne preslabe i ne presnažne

Dok vježbate vaša koža i ligamenti u grudima istežu se zbog dodatnog poskakivanja. Bez dovoljne potpore možete osjetiti bol ili prijevremenu obješenost. Ali presnažna potpora također može biti dugoročno štetna: ona mora biti idealno prilagođena veličini košarica i intenzitetu udaraca. Cilj je zaštititi grudi bez promjene njihovog prirodnog kretanja.

Tri različite razine potpore za vaš sport

Dizajnirali smo naše sportske grudnjake s tri različite razine potpore ovisno o vašem sportu:niska potpora za sportove s nježnim pokretima prsnog koša (pilates, istezanje, trening snage); srednja potpora za aktivnosti s umjerenim, neponavljajućim poskakivanjem (fitnes ples, kardiotrening); visoka potpora za sportove koji uključuju intenzivno kretanje (step, trčanje na traci, trampolin).

Odabir odgovarajuće veličine sportskog grudnjaka

Ako vam sportski grudnjak dobro stoji, možete biti sigurni da će poduprijeti vaša prsa i biti udoban. Da biste odabrali pravu veličinu, uzmite mjernu traku i izmjerite opseg prsa (bez grudnjaka):stanite pred ogledalo; držite traku vodoravno, u visini leđa na donjem dijelu lopatica; stavite traku na najširi dio grudi; izmjerite bez stezanja trake.
pogledajte odgovarajuću tablicu kako biste pronašli svoju veličinu.

Kako su dizajnirani grudnjaci DOMYOS?

Domyos sportske grudnjake dizajnirao je naš sportski tim kako bi optimizirali vašu udobnost i spriječili zdravstvene probleme. Ne koristimo donje žice jer one mogu uzrokovati ozljede i komprimirati limfne čvorove, minimiziramo šavove oko bradavice kako bismo spriječili iritaciju i odlučujemo se za komponente koje odvode znoj kako bi vam bilo ugodno i manje vjerojatno da će nadražiti vašu kožu.

Kako se testiraju grudnjaci DOMYOS?

Svi naši proizvodi laboratorijski su testirani provođenjem testa potpore grudi koji mjeri smanjenje brzine kretanja grudi za vrijeme sportskih aktivnosti*. Zatim se ocjenjuju na ljestvici od 1 do 5: 1 za laganu potporu, 3 za srednju potporu i 5 za snažnu potporu.
*U usporedbi s klasičnim grudnjakom, sportski grudnjaci Domyos jamče smanjenje kretanja grudi za minimalno 10% (razina 1) do više od 50% (razina 5).

Testiraju li se Decathlonovi proizvodi prije prodaje?

Naravno! Sve naše tkanine podvrgavaju se strogim laboratorijskim testovima kako bi bilo osigurano vaše zadovoljstvo i sigurnost. Testiramo ih na puštanje boje, otpornost na učestala pranja, propuštanje znoja, itd. - ove testove zovemo testovi torture.
A nakon toga? Sportaši poput vas testiraju proizvode tijekom sportskih aktivnosti. Slušamo i analiziramo njihove povratne informacije kako bismo popravili ono što treba poboljšati i kako biste vi uživali u svojoj opremi!

Video