ČARAPE OD NEOPRENA 2 mm ZA PERAJE ZA BODYBOARDING

3744073

OLAIAN

Namjena za: bodyboarding u hladnim vodama. Štite i od trenja peraja.
Čarape od neoprena debljine 2 mm koje pružaju stopalima toplinu i udobnost u perajama za bodyboarding.
Vodič za veličine

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
UdobnostUdobnost za cijelo stopalo. Isprobajte peraje prije kupnje.
Toplinska izolacija za vrijeme odmoraNeopren 2 mm podstavljen žersejem.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Kako odabrati odgovarajuću veličinu čarapa od neoprena i peraja za bodyboarding.
Prilikom odabira čarapa od neoprena odaberite one koje usko pristaju, ali vam ne stežu stopalo. Nošenje ili nenošenje čarapa od neoprena utječe na veličinu peraja za pola broj. Svakako isprobajte čarape s perajama prije kupnje. Stražnja traka treba dodirivati petu, a prsti ne smiju biti savijeni. Isto tako, upotreba ili neupotreba uzice može promijeniti veličinu peraje za pola broja.
2
Udobnost, toplina i nošenje.
Radi veće udobnosti i topline prilikom nošenja peraja ove su neoprenske čarape potpuno oblikovane (uključujući petu), ali bez potplata. Kao takve, nisu prikladne za hodanje do mjesta za surfanje. Preporučujemo da ih obujete, zajedno s perajama, kad se nađete uz vodu. Čarape se lakše obuvaju ako se smoče.
3
OLAIAN
OLAIAN je Decathlonova nova marka proizvoda za surfanje i bodyboarding. Inspirirana je mjestom na kojem se nalazi naš razvojni centar u Hendayeu, u jugozapadnoj Francuskoj. Sastavljeno je od baskijskih riječi OLA (skraćeno za val) i IAN što znači unutra. U OLAIANU svakome želimo omogućiti napredak u bavljenju vodenim sportovima uz zabavu, bez obzira na razinu.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 90.0% Neopren, Glavna tkanina : 10.0% Poliamid

Proizvod je testiran
Proizvod su osmislili i ispitali naši dizajnerski timovi u Hendayeu (Francuska). Materijali upotrijebljeni za izradu ovog proizvoda ispitani su u laboratoriju kako bi bila zajamčena najbolja kvaliteta i trajnost.

Prijedlog skladištenja
Nakon upotrebe isperite i osušite u hladu.
    Pokaži rezultate za