KOŽNATE POLUŠPICE RUŽIČASTE

3801174

DOMYOS

Namjena za: klasični ples (za plesačice početnice)
Polušpice i cijeli potplat od meke kože prilagođeni stopalu početnice. Pruža se dobra potpora stopalu. Dodatak: prethodno ušivene elastične vrpce!
Vodič za veličine

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Stabilnostpotplat preporučen za početnike. Dobra potpora za stopala.
ČvrstoćaGornji dio i potplat su kožnati.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
2
Kako odabrati polušpice?
Tijekom plesa potrebne su vam polušpice. Diferencijacije se rade na temelju 2 glavna kriterija, a to su potplat i materijal. Potplati se preporučuju za početnike u baletu svih dobi. Pruža se dobra potpora stopalu. Dvostruki potplati fleksibilniji su na razini svoda stopala te pružaju lijepu liniju stopalu. Često se preporučuju za učenike srednje ili napredne razine koji imaju dobro tehničko znanje
3
Kako odabrati dobru veličinu?
Prsti ne smiju plivati u obući, trebaju imati potporu, ali bez stiskanja. Vrste vježbe: Potrebno je testirati pokrete kao što su fleks - prsti te se postaviti na poluprste. Sva obuća ima vrpcu za zatezanje radi savršenog prianjanja na stopala. Odreže se kada se veličina prilagodi stopalu. Ne smije prelaziti obuću niti raditi čvor.
Karakteristike
Veličineod 24 do 40,5

Bojeružičasta
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Gornjište od : 100.0% Goveđa koža Vanjski potplat od : 100.0% Goveđa koža Podstava od : 100.0% Pamuk

Proizvod je testiran
Ovaj proizvod podvrgnut je nizu testova kako bi se potvrdila njegova kvaliteta oblika i boje. Ovi testovi redovito se provode u vanjskom laboratoriju i pomažu nam potvrditi primjenu naših zahtjeva za kvalitetom.
    Pokaži rezultate za