RONILAČKA BOCA 6 LIT 230 BARA

4981075

ROTH

Before:
1 549,00 kn

1 099,00 kn

Sniženo! RONILAČKA BOCA 6 LIT 230 BARA

Namjena za: ronioce s bocama
Čelična ronilačka boca SCUBA od 6 litara idealna za kratke zarone ili ronjenje u vrlo plitkoj vodi.Također idealna za djecu ronioce od osme godine.

Ovaj proizvod više nije na stanju.

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
SadržajObujam: 6 litara. Ventil certificiran za 230 bara.
ModularnostJedan izlaz s adapterom za promjenu na DIN ili INT
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Roth ronilačka boca
Boca se sastoji od čeličnog spremnika, ventila s dva izlaza, PVC stope, ručke za nošenje, zaštitne mreže,
2
Stopa i ručka
PVC stopa je oblikovana da odgovara promjeru boce i omogućuje da ostane u uspravnom položaju.Na dnu se nalazi otvor koji omogućuje istjecanje i lakše uklanjanje ostatka vode.Ručka za nošenje izrađena je od dva dijela, što omogućuje njeno stavljanje i skidanje bez odvijanja ventila.
3
Održavanje
Zabranjeno je obavljati popravke varenjem, zakivanjem ili bušenjem spremnika, ili bilo kakvim postupcima koji podrazumijevaju uklanjanje materijala ili znatan porast temperature spremnika (najviše 300 °C).
4
Rutinsko održavanje
Preporučujemo ispiranje spremnika svježom vodom nakon svakog zarona, ne zaboravljajući dno: na PVC stopi se nalazi otvor za ovu svrhu. Na taj način se ispire morska voda, uklanja pijesak i sprečava struganje boje i prijevremeno hrđanje.Odmah popravite dijelove sa kojih se skinula boja uslijed struganja.
5
Periodično održavanje
Ovu bocu je potrebno redovito provjeravati u skladu sa zakonima na snazi u zemlji u kojoj se koristi.Ove provjere moraju obavljati osposobljene organizacije ili osobe.Propisom od 15. ožujka 2000 u Francuskoj je obavezna godišnja provjera te ponovna kvalifikacija nakon 5 do 2 godine.
6
Spremanje
Prije produljenoga spremanja preporučuje se obaviti navedene radnje za održavanje, kao i ispiranje svježom vodom i potpuno sušenje unutrašnjosti spremnika.Pored toga, strogo se preporučuje spremati spremnik u uspravnu položaju, na čisto i suho mjesto umjerene temperature, održavati niski rezidualni tlak unutar spremnika kako bi se uklonila prašina ili kondenzacija koja je mogla ući kroz otvor ventila.
7
PREPORUKE 1/2
Nikad ne napuhavajte torbu za podizanje opremom za ventil (bez regulatora).Nikad ne ostavljajte prazan spremnik s otvorenim ventilom.Nikad ne ostavljajte spremnik izložen prskanju i valovima ili u vodi na dnu plovila.
8
PREPORUKE 2/2
Ostavite rezidualni tlak zraka u spremniku radi otjecanja vode koja je ušla kroz otvor ventila. Ako se spremnik potpuno ispraznio tijekom ronjenja, ostavite regulator na mjestu dok ga ne stavite u zaklon.Nikad ne praznite spremnike prebrzo kako biste spriječili da se oprema za ventil orosi i u unutrašnjosti spremnika nastane kondenzacija.
9
Dimenzije i težina boce
Visina:51,5 cm.Promjer:14 cm.Težina:7,1 kg.
Karakteristike
Težina7,1 kg
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Struktura : 100.0% Čelik

Prijedlog skladištenja
Spremajte bocu u uspravnu položaju s minimalnim unutarnjim tlakom (1 bar) na suho mjesto u zaklonu od izravne sunčeve svjetlosti.
    Show results for