RONILAČKA BOCA 12 LITARA 230 BARA

4981091

ROTH

Namjena za:
Boca od 12 litara i 230 bara s ventilom s 2 izlaza.Ovaj model omogućuje maksimalnu udobonst i sigurnosti za istraživanje podmorja.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
SadržajObujam: 12 litara. Ventil certificiran za 230 bara.
ModularnostVentil s dva izlaza + adapter za DIN ili INT
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Roth ronilačka boca
Boca se sastoji od: - čeličnog spremnika, - ventila s dva izlaza, - PVC stope, - ručke za nošenje, - zaštitne mreže.
2
Stopa i ručka
PVC stopa je oblikovana da odgovara promjeru boce i omogućuje da ostane u uspravnom položaju. Na dnu se nalazi otvor koji omogućuje istjecanje i lakše uklanjanje ostatka vode. Ručka za nošenje izrađena je od dva dijela, što omogućuje njeno stavljanje i skidanje bez odvijanja ventila.
3
Održavanje
Zabranjeno je obavljati popravke varenjem, zakivanjem ili bušenjem spremnika, ili bilo kakvim postupcima koji podrazumijevaju uklanjanje materijala ili znatan porast temperature spremnika (najviše 300 °C).
4
Rutinsko održavanje
Preporučujemo ispiranje spremnika svježom vodom nakon svakog zarona, ne zaboravljajući dno (na PVC stopi se nalazi otvor za ovu svrhu,na taj način se ispire morska voda, uklanja pijesak i sprečava struganje boje i prijevremeno hrđanje).Odmah popravite dijelove sa kojih se skinula boja uslijed struganja. Zabranjeno je obavljati popravke varenjem, zakivanjem ili bušenjem spremnika, ili bilo kakvim postupcima koji podrazumijevaju uklanjanje materijala ili znatan porast temperature spremnika.
5
Periodično održavanje
Ovu bocu je potrebno redovito provjeravati u skladu sa zakonima na snazi u zemlji u kojoj se koristi. Ove provjere moraju obavljati osposobljene organizacije ili osobe. Propisom od 15. ožujka 2000 u Francuskoj je obavezna godišnja provjera te ponovna kvalifikacija nakon 5 do 2 godine.
6
Spremanje
Prije produljenoga spremanja preporučuje se obaviti navedene radnje za održavanje, kao i ispiranje svježom vodom i potpuno sušenje unutrašnjosti spremnika. Pored toga, strogo se preporučuje: - spremati spremnik u uspravnu položaju, na čisto i suho mjesto umjerene temperature, - održavati niski rezidualni tlak unutar spremnika kako bi se uklonila prašina ili kondenzacija koja je mogla ući kroz otvor ventila.
7
PREPORUKE 1/2
Nikad ne napuhavajte torbu za podizanje opremom za ventil (bez regulatora). - Nikad ne ostavljajte prazan spremnik s otvorenim ventilom. - Nikad ne ostavljajte spremnik izložen prskanju i valovima ili u vodi na dnu plovila.
8
PREPORUKE 2/2
- Ostavite rezidualni tlak zraka u spremniku radi otjecanja vode koja je ušla kroz otvor ventila. Ako se spremnik potpuno ispraznio tijekom ronjenja, ostavite regulator na mjestu dok ga ne stavite u zaklon. - Nikad ne praznite spremnike prebrzo kako biste spriječili da se oprema za ventil orosi i u unutrašnjosti spremnika nastane kondenzacija.
9
Dimenzije
Visina bez ventila:52 cm. Visina s ventilom:68 cm. Promjer:20,3 cm.
Karakteristike
Težina14,5 kg
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Struktura : 100.0% Čelik

Prijedlog skladištenja
Spremajte bocu u uspravnu položaju s minimalnim unutarnjim tlakom (1 bar) na suho mjesto u zaklonu od izravne sunčeve svjetlosti.
    Pokaži rezultate za