RONILAČKA BOCA 15 LIT 230 BARA

4986611

ROTH

Before:
2 549,00 kn

1 649,00 kn

Sniženo! RONILAČKA BOCA 15 LIT 230 BARA

Namjena za: Za ronioce s bocama.
Ova boca od 15 litara 230 bara namijenjena je redovitim roniocima.Veliki obujam omogućuje optimalnu udobnosti i sigurnost prilikom ronjenja.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
SadržajObujam 15 litara. Ventil certificiran za 230 bara.
ModularnostVentil s dva izlaza + adapter za DIN ili INT
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Roth ronilačka boca
Boca se sastoji od: - čeličnog spremnika, - ventila s dva izlaza, - PVC stope, - ručke za nošenje, - zaštitne mreže.
2
Stopa i ručka
PVC stopa je oblikovana da odgovara promjeru boce i omogućuje da ostane u uspravnom položaju.Na dnu se nalazi otvor koji omogućuje istjecanje i lakše uklanjanje ostatka vode. Ručka za nošenje izrađena je od dva dijela, što omogućuje njeno stavljanje i skidanje bez odvijanja ventila.
3
Održavanje
Zabranjeno je obavljati popravke varenjem, zakivanjem ili bušenjem spremnika, ili bilo kakvim postupcima koji podrazumijevaju uklanjanje materijala ili znatan porast temperature spremnika (najviše 300 °C).
4
Rutinsko održavanje
Preporučujemo ispiranje spremnika svježom vodom nakon svakog zarona, ne zaboravljajući dno (na PVC stopi se nalazi otvor za ovu svrhu,na taj način se ispire morska voda, uklanja pijesak i sprečava struganje boje i prijevremeno hrđanje). Odmah popravite dijelove sa kojih se skinula boja uslijed struganja.
5
Periodično održavanje
Ovu bocu je potrebno redovito provjeravati u skladu sa zakonima na snazi u zemlji u kojoj se koristi.Ove provjere moraju obavljati osposobljene organizacije ili osobe. Propisom od 15. ožujka 2000 u Francuskoj je obavezna godišnja provjera te ponovna kvalifikacija nakon 5 do 2 godine.
6
Spremanje
Prije produljenoga spremanja preporučuje se obaviti navedene radnje za održavanje, kao i ispiranje svježom vodom i potpuno sušenje unutrašnjosti spremnika.Pored toga, strogo se preporučuje: - spremati spremnik u uspravnu položaju, na čisto i suho mjesto umjerene temperature, - održavati niski rezidualni tlak unutar spremnika kako bi se uklonila prašina ili kondenzacija koja je mogla ući kroz otvor ventila.
7
PREPORUKE 1/2
Nikad ne napuhavajte torbu za podizanje opremom za ventil (bez regulatora). - Nikad ne ostavljajte prazan spremnik s otvorenim ventilom. - Nikad ne ostavljajte spremnik izložen prskanju i valovima ili u vodi na dnu plovila.
8
PREPORUKE 2/2
- Ostavite rezidualni tlak zraka u spremniku radi otjecanja vode koja je ušla kroz otvor ventila. Ako se spremnik potpuno ispraznio tijekom ronjenja, ostavite regulator na mjestu dok ga ne stavite u zaklon. - Nikad ne praznite spremnike prebrzo kako biste spriječili da se oprema za ventil orosi i u unutrašnjosti spremnika nastane kondenzacija.
9
Dimenzije i težina boce:
Visina bez ventila:62,5 cm. Visina s ventilom:78 cm. Promjer: 20,3 cm. Težina:19 kg.
Karakteristike
Težina19 kg
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Struktura : 100.0% Čelik

Prijedlog skladištenja
Spremajte bocu u uspravnu položaju s minimalnim unutarnjim tlakom (1 bar) na suho mjesto u zaklonu od izravne sunčeve svjetlosti.

Uputstva o održavanju
Otporno na sol.Ispiranje svježom vodom preporučuje se pri produljenome spremanju.Povjerite bocu na provjeru ovlaštenom centru svake dvije godine, ako nije prijavljena u ronilačkom klubu.U ovom slučaju, bocu je potrebno jednom godišnje povjeriti na vizualni pregled ovlaštenom tehničaru, a svakih pet godina na potpuno testiranje.
    Pokaži rezultate za