SIROVO OLOVO ZA RONJENJE 1 KG

5912340

SUBEA

Namjena za:
Ovo olovo težine 1 kg savršeno je za podešavanje opterećenja kod ronjenja na velikim dubinama.Lako klizi po pojasu ili u džepove za teret!

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Jednostavno oblačenje / skidanjeOvo olovo klizi po ronilačkom pojasu.Prorez:5 cm x 1 cm
TežinaOvo olovo teži 1 kg (+/- 5 %).
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Dimenzije i sastav
100% ojačano olovo Dimenzije (l x w x h): 9.5 x 9 x 2 cm Prorez:5 cm x 1 cm
2
Što će utjecati na opterećenje?
1/ Tjelesna građa (težina) te indeks tjelesne mase (težina/visina). 2/ Voda: morska voda pruža veću sposobnost plutanja (potrebno je veće opterećenje) od slatke vode. 3/ Vaše odijelo:ovisno o debljini neoprena, plutate više ili manje. 4/ Težina boce (za ronjenje s bocom) i sadržaj zraka:u stvari, što više zraka potrošite, to boca postaje lakša i povećava se sposobnost plutanja (plutate!).
3
Zapori / držači olova / držači utega
Fiksni utezi (zapori) omogućuju povezivanje olova između sebe.Ovime se izbjegava njihovo pomicanje dok se krećete pod vodom.
4
Što je marka SUBEA?
Marka Tribord postaje SUBEA, Decathlonova marka za podvodne sportove (ronjenje s disalicom, ronjenje s bocama, podvodni ribolov i ronjenje na dah). Zašto SUBEA? Zato što su: SUBaquatic iskustva sjajna! Za više informacija: www.subea.com
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Struktura : 100.0% Olovo

Isprobaj
Naš tehnički partner:Planet Ocean (centar za ronjenje s 5 zvjezdica PADI) u Decathlonovom Centru za vodene sportove u Hendayeu (Francuska). Centar cijele godine upotrebljava opremu Tribord. Tim instruktora sudjeluje u razvoju proizvoda za ronjenje SUBEA: od ideje s timom SUBEA (voditelj proizvoda, dizajneri i inženjeri), do ispitivanja dugotrajnog korištenja s roniocima Centra (od početnika do budućih instruktora cijele godine).

Proizvod je testiran
Osmislili i ispitali naši timovi u Hendayeu (Francuska).

Prijedlog skladištenja
Čuvajte zaklonjeno od sunca i vlage.
    Pokaži rezultate za