SIROVO OLOVO ZA RONJENJE 2 KG

5912375

SUBEA

Namjena za: podvodni ribolov, ronjenje na dah ili ronjenje s bocama.
Ovo olovo težine 2 kg savršeno je za podešavanje opterećenja kod ronjenja na dah i podvodni ribolov.Lako klizi po pojasu ili u džepove za teret!

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Jednostavno oblačenje / skidanjeOvo olovo klizi po ronilačkom pojasu.
TežinaOvo olovo teži 2 kg (+/- 5 %).
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Što će utjecati na opterećenje?
1/ Tjelesna građa (težina) te indeks tjelesne mase (težina/visina). 2/ Voda:morska voda pruža veću sposobnost plutanja (potrebno je veće opterećenje) od slatke vode. 3/ Vaše odijelo:ovisno o debljini neoprena, plutate više ili manje. 4/ Težina boce (za ronjenje s bocom) i sadržaj zraka:u stvari, što više zraka potrošite, to boca postaje lakša i povećava se sposobnost plutanja (plutate!).
2
Zapori / držači olova / držači utega
Fiksni utezi (zapori) omogućuju povezivanje olova između sebe.Ovime se izbjegava njihovo pomicanje dok se krećete pod vodom.
3
Što je marka SUBEA?
Marka Tribord postaje SUBEA, Decathlonova marka za podvodne sportove (ronjenje s disalicom, ronjenje s bocama, podvodni ribolov i ronjenje na dah).Postupno ćemo zamijeniti oznake na svim proizvodima za ronjenje. Zašto SUBEA?Zato što:"SUBaquatic Experiences are Amazing"! Za više informacija:www.subea.com
4
Sastav
100 % olovo
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Struktura : 100.0% Olovo

Isprobaj
Naš tehnički partner:Planet Ocean (centar za ronjenje s 5 zvjezdica PADI) u Decathlonovom Centru za vodene sportove u Hendayeu (Francuska).Centar cijele godine upotrebljava opremu SUBEA. Tim instruktora sudjeluje u razvoju proizvoda za ronjenje SUBEA:od ideje s timom SUBEA (voditelj proizvoda, dizajneri i inženjeri), do ispitivanja dugotrajnog korištenja s roniocima Centra (od početnika do budućih instruktora cijele godine).

Proizvod je testiran
Osmišljena i ispitana od strane naših timova u Hendayeu (Francuska).

Prijedlog skladištenja
Spremajte na suho mjesto zaklonjeno od svjetla i sunca.
    Pokaži rezultate za