PRIKLJUČAK ZA UZICU ZA BODYBOARD.

6375590

OLAIAN

Namjena za: BODYBOARDERE koji žele pričvrstiti uzicu na svoj bodyboard. Plastični dio prodaje se odvojeno.
Priključak za uzicu za bodyboard.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Jednostavno sastavljanje / rastavljanjeProbušite navijačem od donje do gornje površine bez odvajanja klizne površine.
Jednostavan za korištenjePriključak pričvrstiti 10-15 cm od prednjeg vrha. Ne ići preblizu stringera.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Gdje postaviti priključak za uzicu na bodyboardu?
Za postavljanje priključka na bodyboard najprije odredite odgovarajuće mjesto: 10-15 cm od prednjeg vrha i dovoljno udaljeno od (mogućih) stringera. Ako daska ima 2 stringera, priključak mora biti u sredini. Ako daska ima samo jedan stringer, priključak mora biti udaljen najmanje 5 cm u odnosu na središte daske i više u desnu stranu ako uzicu nosite na desnoj strani, ili obrnuto.
2
Kako postaviti priključak za uzicu?
Na željenom mjestu započnite s bušenjem rupe pomoću odvijačem s Phillips glavom. (Ako započnete s bušenjem rupe na gornjoj površini, postoji opasnost od oštećivanja klizne površine i može doći do njezina odvajanja). Umetnite 2 dijela priključka, s vijkom na donjoj strani. Upotrijebite kovanicu za zavrtanje dok glava vijka ne dotakne kliznu površinu.
3
OLAIAN
OLAIAN je Decathlonova nova marka proizvoda za surfanje i bodyboarding. Inspirirana je mjestom na kojem se nalazi naš razvojni centar u Hendayeu, u jugozapadnoj Francuskoj. Sastavljeno je od baskijskih riječi OLA (skraćeno za val) i IAN što znači unutra. U OLAIANU svakome želimo omogućiti napredak u bavljenju vodenim sportovima uz zabavu, bez obzira na razinu.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 100.0% Polipropilen

Proizvod je testiran
Proizvod su osmislili i ispitali naši dizajnerski timovi u Hendayeu (Francuska). Materijali upotrijebljeni za izradu ovog proizvoda ispitani su u laboratoriju kako bi bila zajamčena najbolja kvaliteta i trajnost.
    Pokaži rezultate za