OBLOŽENO OLOVO ZA RONJENJE 2 KG SIVO

8015197

SUBEA

Namjena za:
Ovo olovo za opterećivanje ističe se svojom oblogom u sivoj boji.To je prednost zahvaljujući kojoj se izbjegava izravan doticaj s olovom ispod vode.

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Solidity OtpornostSiva obloga štiti olovo od udaraca.
Jednostavno oblačenje / skidanjeOvo olovo klizi po ronilačkom pojasu.Ležište: 5 x 0,8 cm
TežinaOvo olovo teži 2 kg (+/- 5 %).
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Dimenzije i sastav
97 % kaljeno olovo, 3 % polivinil klorid (PVC): 13,5 x 9 x 3 cm Ležište: 5 x 0,8 cm
2
Što će utjecati na opterećenje?
1/ Tjelesna građa (težina) te indeks tjelesne mase (težina/visina). 2/ Voda:morska voda pruža veću sposobnost plutanja (potrebno je veće opterećenje) od slatke vode. 3/ Vaše odijelo:ovisno o debljini neoprena, plutate više ili manje. 4/ Težina boce (za ronjenje s bocom) i sadržaj zraka:u stvari, što više zraka potrošite, to boca postaje lakša i povećava se sposobnost plutanja (plutate!).
3
Zapori / držači olova / držači utega
Fiksni utezi (zapori) omogućuju povezivanje olova između sebe:ovime se izbjegava njihovo pomicanje dok se krećete pod vodom.
4
Što je marka SUBEA?
Marka Tribord postaje SUBEA, Decathlonova marka za podvodne sportove (ronjenje s disalicom, ronjenje s bocama, podvodni ribolov i ronjenje na dah). Postupno ćemo zamijeniti oznake na svim proizvodima za ronjenje. Zašto SUBEA? Zato što su: SUBaquatic iskustva sjajna! Za više informacija: www.subea.com
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Struktura : 97.0% Olovo, Struktura : 3.0% Polivinil klorid (PVC)

Isprobaj
Naš tehnički partner:Planet Ocean (centar za ronjenje s 5 zvjezdica PADI) u Decathlonovom Centru za vodene sportove u Hendayeu (Francuska).Centar cijele godine upotrebljava opremu SUBEA. Tim instruktora sudjeluje u razvoju proizvoda za ronjenje SUBEA: od ideje s timom SUBEA (voditelj proizvoda, dizajneri i inženjeri), do ispitivanja dugotrajnog korištenja s roniocima Centra (od početnika do budućih instruktora cijele godine).

Prijedlog skladištenja
Čuvajte zaklonjeno od sunca i vlage.
    Pokaži rezultate za