MEKANI UTEZI ZA RONJENJE ZA GLEŽNJEVE 500 g

8018537

SUBEA

Namjena za: ronjenje s bocama ili podvodni ribolov
Ovi utezi za gležnjeve omogućuju vam da rasporedite utege po cijelom tijelu.Vaše noge se održavaju dolje i ostaju vidljive ispod vode zahvaljujući utezima svijetle boje.

Ovaj proizvod više nije na stanju.

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
MaskirniOvi utezi potiskuju vaše gležnjeve prema dnu i doprinose vašoj nezamjetljivosti.
Jednostavno oblačenje / skidanjeUtezi za gležnjeve pričvršćuju se jednostavno čičak trakom.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Utezi za gležnjeve
Kao i prsluk, utezi za gležnjeve omogućuju veću ugodnost za podvodne ribolovce. Omogućuju povećanje učinkovitosti ronjenja perajama održavajući peraje ispod vode i olakšavajući ribolov prikradanjem.
2
Što će utjecati na opterećenje?
1/ Tjelesna građa (težina) te indeks tjelesne mase (težina/visina). 2/ Voda:morska voda pruža veću sposobnost plutanja (potrebno je veće opterećenje) od slatke vode. 3/ Vaše odijelo:ovisno o debljini neoprena, plutate više ili manje. 4/ Težina boce (za ronjenje s bocom) i sadržaj zraka:u stvari, što više zraka potrošite, to boca postaje lakša i povećava se sposobnost plutanja (plutate!).
3
Što je marka SUBEA?
Marka Tribord postaje SUBEA, Decathlonova marka za podvodne sportove (ronjenje s disalicom, ronjenje s bocama, podvodni ribolov i ronjenje na dah). Postupno ćemo zamijeniti oznake na svim proizvodima za ronjenje. Zašto SUBEA? Zato što su: SUBaquatic iskustva sjajna! Za više informacija: www.subea.com
4
Punjenje
100 % olovo.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Punjenje : 100.0% Olovo Glavna tkanina : 90.0% Neopren, Glavna tkanina : 10.0% Poliamid

Isprobaj
Naš tehnički partner:Planet Ocean (centar za ronjenje s 5 zvjezdica PADI) u Decathlonovom Centru za vodene sportove u Hendayeu (Francuska).Centar cijele godine upotrebljava opremu SUBEA. Tim instruktora sudjeluje u razvoju proizvoda za ronjenje SUBEA: od ideje s timom SUBEA (voditelj proizvoda, dizajneri i inženjeri), do ispitivanja dugotrajnog korištenja s roniocima Centra (od početnika do budućih instruktora cijele godine).

Prijedlog skladištenja
Čuvajte zaklonjeno od sunca i vlage.

Uputstva o održavanju
Otporno na sol. Ispiranje svježom vodom preporučuje se pri produljenome spremanju.