ŽICA ZA TENISKI REKET DURAMIX 1,35 mm POLIESTER VIŠESTRUKA NIT PRIRODNA BOJA

8042637

TECNIFIBRE

Namjena za: napredne i iskusne igrače kojima pucaju žice nakon 10 do 20 sati igre i koji traže udobnost, izdržljivost i zadržavanje napetosti.
Žica Technifibre Duramix 1,35 mm je vrlo izdržljiva zahvaljujući poliesteru i udobna zahvaljujući poliuretanu i tehnologiji PUHDInside.

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Solidity OtpornostOtporna zahvaljujući debljini od 1,35 mm. Tvrđa zahvaljujući sloju poliestera
SpinVrlo dobar osjećaj za lopticu i spin.
SnagaTehnologija PU HD Inside za kontroliranu snagu.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Sastav
Izrađena od 50 % poliesterskih mikrovlakana za maksimalni spin i 50 % poliamidnih vlakana za maksimalnu udobnost.
2
Koja je napetost najbolja?
Umjerena napetost (18 kg do 23 kg) pruža više udobnosti, spina i snage. S druge strane, pruža manje kontrole i preciznosti. Visoka napetost (>23 kg) pruža više kontrole i preciznosti. Međutim, može uzrokovati upalu tetiva (tendinitis). Također, imat ćete slabiji spin i snagu.
3
Žice s jednostrukom niti
Za žice s jednostrukom niti Decathlon preporučuje napetost između 19 kg i 22 kg. Nikako ne preporučujemo žice s jednostrukom niti za djecu mlađu od 15 godina jer one mogu uzrokovati ozljede. Ove žice najbolje su za igrače kojima pucaju žice u manje od 10 sati igre jer brzo gube svoju napetost.
4
Žice s višestrukom niti
Za žice s višestrukom niti, Decathlon preporučuje najveću napetost od 25 kg. Ove žice preporučuju se osobama koje su sklone tendinitisu, mladim igračima i osobama kojima žice ne pucaju često. Žice s višestrukom niti vrlo dobro zadržavaju svoju napetost.
5
Kad je potrebno mijenjati žice?
Učinkovitost vašeg reketa ovisi 50 % o okviru, a 50 % o žicama! Pažljivo odaberite odgovarajuće žice. Za igrače kojima često pucaju žice: promijenite ih čim puknu. Za osobe kojima žice pucaju rijetko ili nikad, Decathlon preporučuje da ih mijenjaju onoliko puta godišnje koliko puta tjedno igraju. Na primjer. ako igrate jednom tjedno, mijenjajte žice jednom godišnje. ako igrate triput tjedno, mijenjajte žice triput godišnje.
6
Decathlonovi savjeti
Žice koje su istrošene nema potrebe napinjati jer je njihova učinkovitost izgubljena. Manje napete žice omogućuju opušteniju igru, ako ne forsirate, imat ćete više snage. Tijekom vremena žice se mogu istrošiti bez da puknu. Gube svoju elastičnost i početna svojstva. Debljina (ili promjer) također utječu na igru. Što je manji promjer, to ćete imati više snage i bolji spin. Što je veći promjer, to je žica izdržljivija, ali su ozljede vjerojatnije.
Karakteristike
Strukturavišestruka nit.

Promjer žice1,35 mm.

Duljina12 m.

Bojaprirodna
Informacije / Koncept / Tehnologija
Prijedlog skladištenja
Izbjegavajte veće promjene u temperaturi. Ne ostavljajte reket u prtljažniku vozila: temperatura može drastično porasti i spustiti se!
    Pokaži rezultate za