KUTIJA ZA VOSAK I OŠTRILO VOLA ZA ODRŽAVANJE SKIJA

8045576

VOLA

449,00 kn

KUTIJA ZA VOSAK I OŠTRILO VOLA ZA ODRŽAVANJE SKIJA
Namjena za:
S ovim kompletom imat ćete sve za održavanje opreme za skijanje. Za profesionalnu pripremu skija nabavite glačalo za vosak i stezače!

Ovaj proizvod više nije na stanju.

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Kvaliteta klizenjaOmogućuje pripremu svih vrsta kliznih ploha i oštrenje rubova skija.
PrianjanjePovremeno oštrenje rubova.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Sadržaj
1 krpa za voskanje od 110 g, 1 crni štapić za popravak, 1 bezbojni štapić za popravak, 1 najlonska četka, 1 univerzalni tekući vosak od 75 ml, 1 kompaktno oštrilo, 1 strugač i 2 gume za kočnice.
2
Kako odabrati kutove?
Na tanjoj strani: Što je bolji kut silaska, to brže skrećete, ali trebate više snage u nogama za održavanje skija u luku. Važno: Morate naoštriti bočne rubove barem onoliko koliko ste naoštrili kliznu plohu (pod kutom od barem 90°) .
3
Kako čistiti skije?
Očistite kliznu plohu kako biste odstranili prašinu i prljavštinu (po mogućnosti s tekućim sredstvom za skidanje voska).
4
Kako navoskati skije?
Pripremite glačalo za vosak i vosak. Rastopite nekoliko kapi voska pritiskom na ploču glačala. Pomoću glačala razmažite vosak po cijeloj površini klizne plohe. Ovo je vrlo osjetljiv postupak: potrebno je sporo prolaziti glačalom (od vrh prema repu), bez zadržavanja glačala predugo na istom mjestu, ili još gore, ostavljajući ga na jednom mjestu, jer će na taj način oštetiti kliznu plohu.
Karakteristike
Dimenzije (mm)27 x 22,5 x 5

BojaCrvena
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Plastika, metal, dijamant, parafin, guma
    Show results for