TORBA ZA CIPELE ZA GOLF CRNA

8057788

INESIS

Namjena za: golfere koji žele nositi svoje cipele.
Praktično i domišljato, neophodna dodatna oprema! Ima pretinac, žlicu za obuvanje i prostirku za zaštitu stopala na tlu.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Detalji koji čine razliku
Torba se isporučuje sa žlicom za obuvanje radi lakšeg umetanja pete u cipele Prostor za pohranu ima pretince. Uz torbu je priložena prostirka kako ne biste zaprljali čarape prilikom preobuvanja
2
Dizajn Inesis
Naše proizvode razvijamo kako bi odgovarali vašim očekivanjima kod korištenja. INESIS, to je tim pasioniranih igrača golfa koji zahvaljujući vašim primjedbama mijenjaju svaki proizvod kako biste uvijek uživali u igri.
Karakteristike
U zatvorenomPretinci
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Vanjska tkanina : 50.0% Poliester, Vanjska tkanina : 40.0% Poliuretan, Vanjska tkanina : 10.0% Poliamid

Isprobaj
Našim igračima golfa povjeravamo da ocjenjuju i odobravaju naše proizvode. Uzimamo u obzir mišljenja i ocjene koje dobiju naši proizvodi i djelujemo u skladu s time. Ocjene za ovaj proizvod možete pogledati u nastavku, a ako želite, možete i sami sudjelovati u ocjenjivanju naših proizvoda tako da ostavite svoje dojmove.
    Pokaži rezultate za