Role FREERIDE 3 SOFTBOOT za odrasle crne/bijele

8086853

OXELO

Namjena za: freeride, rolanje u gradu i slalom.
Savršen odnos dinamičnosti i kvalitete rolanja, uvest će vas u svijet Freeride rolanja.
Vodič za veličine

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
PrikladnostVisoki uložak, plastični dijelovi koji obavijaju stopalo i trostruko stezanje.
Kvaliteta klizenjaKotači 80 mm / 78A s ležajevima ABEC 7.
UdobnostPolumekani uložak s pjenama za udobnost i trostruko stezanje.
Solidity OtpornostAluminijske pločice.
Jamstvo2 godine osim potrošnih dijelova (kotači, ležajevi i kočnica).
Tehnički podaci

1
Što je to Freeride ?
Hibridne role dizajnirane za različite načine rolanja. Na pola su puta između rola za fitness i rola za agresivno rolanje. Korisnici često imaju dobru tehniku i žele usavršiti izvođenje figura. To je također način za kretanje po gradu istražujući njegovu urbanu strukturu.
2
Potpora
Otvrdnuti uložak + 3 sustava stezanja za bolje učvršćivanje stopala (vezica, čičak traka i mikrometrična kopča).
3
Okvir
Role koje dobro reagiraju zahvaljujući okviru od ekstrudiranog aluminija koji im pruža krutost i preciznost. Mogu se upotrebljavati za gotovo sve vrste rolanja.
4
Što je ekstrudirani aluminij?
Postoje dvije metode izrade okvira: sastavljanjem ili proizvodnjom u jednom dijelu. U ovom slučaju, okvir je izrađen u jednom komadu, a cuff je izrađen od ojačanog kompozita. Za role spremne za izazove koje nosi freeriding!
5
Težina
3 kg za par u veličini 42.
6
Održavanje i popravak
Zamjena dijelova ili popravak rola zahvaljujući rezervnim dijelovima dostupnima na odjelu ili u servisu Vaše trgovine Decathlon.
7
Kvaliteta rolanja
Ležajevi ABEC 7 s kotačima 80 mm, tvrdoće 78A za udobnost prilagođenu početnicima i srednje naprednim vozačima.
8
Udobnost
Vrlo udoban polumekani uložak koji omogućava rolanje tijekom više sati.
9
Pravne napomene
Norma EN 13843 (norma za role) klasa A (Odrasli do najviše 100 kg).
10
Kočnica
Kočnica je postavljena na desno stopalo. Možete ju staviti na lijevo stopalo ili ju potpuno ukloniti zahvaljujući kraćim osovinama koje se isporučuju s rolama. (rezervna gumena pločica za kočnicu dostupna je na odjelu trgovine ili putem online prodaje).
11
Višenamjenske Freeride role
Kako bi bile dovoljno dostupne i višenamjenske, role imaju kotače od 80 mm, čvrsti okvir (kako bi mogle izdržati različite skokove i "klizanja") i srednje su dužine kako bi sačuvale dobru kvalitetu rolanja.
Karakteristike
Vrsta rolaFreeride

Razinapočeta/napredna
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Role - Cipela : 80.0% Polipropilen, Role - Cipela : 20.0% Poliuretan Kotači za role : 100.0% Poliuretan Gornji dio - Glavna tkanina : 100.0% Poliester Role - Cuff : 100.0% Polipropilen Lager : 100.0% Čelik Kočnica : 50.0% Sintetička guma, Kočnica : 50.0% Poliamid 6.6 Kopče : 50.0% Poliuretan, Kopče : 50.0% Poliamid 6.6

Prijedlog skladištenja
Savjetujemo da svoje role spremate na suho mjesto umjerene temperature. Nakon upotrebe nemojte ih sušiti blizu izvora topline ili blizu vatre.

Uputstva o održavanju
Nakon rolanja po vodi: skinite kotače, osušite i odmastite ležajeve. Sve to kako biste izbjegli zapinjanje ležajeva. Preporučujemo da redovito mijenjate raspored kotača kako bi se ravnomjernije trošili. Za bolje klizanje možete zamijeniti ležajeve, ležajevima ABEC 9. Naše savjete o održavanju možete pronaći na YouTube kanalu Oxelo.
    Pokaži rezultate za