ŠTITNIK ZA POTKOLJENICU I STOPALO PLAVI

8154469

DOMYOS

259,00 kn

ŠTITNIK ZA POTKOLJENICU I STOPALO PLAVI
Namjena za: zaštitu stopala i potkoljenice kod bavljenja borilačkim sportovima: boks, kickboxing, tajlandski boks, full contact.
Ovaj štitnik za potkoljenicu i stopalo ima debelu pjenu kako bi bila zajamčena optimalna zaštita tijekom borbi. Štitnik stopala odvojiv je i omogućuje korištenje samo štitnika potkoljenice.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
StabilnostErgonomski štitnik za potkoljenicu i stopalo za savršenu zaštitu u borbi.
Zaštita od udaracaDebeli jastučić od pjene preko potkoljen. i stopala osigurava optimalnu zaštitu.
Solidity OtpornostObloga od poliuretana, vrlo debela pjena otporna na trošenje kod upotrebe.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
DIZAJN
Ovaj model uključuje dva odvojiva dijela: - štitnik za potkoljenicu i štitnik za stopalo. Štitnici za potkoljenicu i stopalo u karateu izrađeni su od debele pjene koja pokriva cijelu potkoljenicu i svod stopala kako bi bila zajamčena potpuna zaštita od udaraca. Obloga od umjetne kože (poliuretan) vrlo je otporna na trošenje. Velike rastezljive čičak trake omogućuju podupiranje potkoljenice i donjeg dijela stopala.
2
KAKO ODABRATI ŠTITNIK ZA POTKOLJENICU
- Za potrebe treninga možete koristiti klasičan model. - Za potrebe natjecanja koristite model odobren od strane WKF-a (World Karate Federation).
3
KAKO ODABRATI ODGOVARAJUĆU VELIČINU ŠTITNIKA
Štitnici za potkoljenicu i stopalo dostupni su u veličinama S, M i L.- Veličina S: za osobe između 134 -152 cm visine - Veličina M: za osobe između 152 - 170 cm - Veličina L: za osobe između 170 - 188 cm - Veličina XL: za osobe između 188 - 200 cm visine Štitnik možete podesiti pomoću rastezljive čičak trake straga.
4
Upute za korištenje
Za nošenje na bosu nogu, bez čarapa. Nakon upotrebe osušite štitnik, . kako biste izbjegli stvaranje neugodnih mirisa i produljili vijek trajanja svoje zaštitne opreme.
5
UPUTE ZA ODRŽAVANJE
Čistite ih vlažnom krpicom i vodom sa sapunom. Sušite na sobnoj temperaturi. Ne ostavljajte ih blizu izvora topline, kao npr. radijatora.
Karakteristike
Veličineod S do XL.

Bojaplava.

Sastavpoliuretan.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Struktura : 50.0% Poliester, Struktura : 50.0% Poliuretan Pjena : 100.0% Poliuretan

Uputstva o održavanju
Prati ručno u hladnoj čistoj vodi.
    Pokaži rezultate za